Uitnodiging NMV-ledenavonden provincie Gelderland

De boer aan het roer Het blijven roerige tijden in onze sector. Zuivelbedrijven die (onbetaalde) bovenwettelijke maatregelen opleggen en de Unie van Waterschappen wil ons graag laten betalen voor vervuiling in water die niet vanuit de landbouw komt. NMV heeft de vinger aan de pols!...
Het bericht Uitnodiging NMV-ledenavonden provincie Gelderland verscheen eerst op Nederlandse Melkveehouders Vakbond.
 Uitnodiging NMV-ledenavonden provincie Gelderland (nmv.nu)

De boer aan het roer Het blijven roerige tijden in onze sector. Zuivelbedrijven die (onbetaalde) bovenwettelijke maatregelen opleggen en de Unie van Waterschappen wil ons graag laten betalen voor vervuiling in water die niet vanuit de landbouw komt. NMV heeft de vinger aan de pols!... Het bericht Uitnodiging NMV-ledenavonden provincie Gelderland verscheen eerst op Nederlandse Melkveehouders Vakbond.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden water , landbouw , nmv , waterschappen , melkveehouders , boer en gelderland geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!