De plek van Elmer Kramer

Elke melkveehouder heeft ongetwijfeld een plek op zijn bedrijf waar hij graag komt. Vanwege de werkzaamheden welke hij daar vol passie uitvoert. Of omdat hij er gewoonweg trots op is. In deze tweewekelijkse rubriek komen melkveehouders hierover aan het woord bij hun favoriete plek. Deze week met Elmer Kramer, die ruim 200 koeien melkt in Noord-Hollandse Assendelft.

Bron

Deel dit topic

Reacties

Boerma
Mooiste plek vind ik als er weer een pink naar de melkkoeien doorschuift. Kijken of de stier doet wat je verwacht
casev
@Boerma ik denk dat het succes van die vaars meer bepaald word door jou opfok kwaliteiten, dan het dna van de vader......
+6
dwers
Mijn mooiste plek is als ik over een paar weken de koeien weer mooi in de wei zie grazen.
En dan dagelijks even op de fiets naar natuurgebied ( 1 km) waar de pinken/droge koeien lopen, straks in mei al die mooie kleuren en geluid van de weidevogels prachtig.
cjw73
In de melkput, daar waar het geld binnen stroomt.
buorman
@cjw73
Veel plezier in tijden dat er geld bij moet 😁
cjw73
@buorman ach op dat moment zal jij ze ook wel moeten melken.
zeppmann1
Vanmiddag op de trekker in het land bezig, radio,kachel aan, mooi uitzicht en een geveerde cabine. Was een mooi en lekker plekje.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's kramer , koeien , melkveehouders en melkveehouder geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0