Schouten: 'Begrip voor frustratie melkveehouders'

Minister Carola Schouten (Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit) geeft aan het zeer vervelend te vinden dat een aantal boeren onterecht is geblokkeerd. Dat schrijft zij maandag 12 februari in een brief aan de Tweede Kamer.
 Schouten: 'Begrip voor frustratie melkveehouders' (boerenbusiness.nl)

Minister Carola Schouten (Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit) geeft aan het zeer vervelend te vinden dat een aantal boeren onterecht is geblokkeerd. Dat schrijft zij maandag 12 februari in een brief aan de Tweede Kamer.

Nieuwsgrazer

Laatste  |  

Reacties

putjesschepper
Een aantal boeren😅
+2
demelkboer
En hierbij is ie officieel begonnen: Operatie, hoe leiden het ministerie, de nvwa en rvo geen gezicht verlies.

"De bedrijven worden vrij gegeven als de onregelmatigheden zijn glad gestreken". Uhhmmmm ze waren toch aan het frauderen zei Carola twee weken geleden. Komende twee weken gaan er nog wel wat op slot denk ik. Effe een paar muis klikken een paar brieven een paar onregelmatigheden glad strijken en dan ist voor het gros weer klaar. Een paar echte tweeling of vaarzen fraudeurs effe aanpakken(die hebben ze nu ook al lang op de radar)
Daarna begint de grote discussie wat te doen met het I en R en met de koppelingen.

Nu is de vraag wat gaat LTO voor acties ondernemen tegen de smaad en laster van het ministerie?
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @demelkboer:
smaad en laster
Aangifte doen.
+4
Jack Rijlaarsdam
Quote Reactie van @demelkboer:
wat gaat LTO voor acties ondernemen tegen de smaad en laster van het ministerie

Het blijft al te lang oorverdovend stil, daar hoef je niets van te verwachten. De Nationale Ombudsman nationaleombudsman.nl/klacht-indienen/criteria/ gaf aan dat hij er een zaak van wil maken wanneer hij door meerdere melkveehouders wordt gevraagd om naar deze zaak te kijken. Dien dus een klacht in of bel 0800 - 33 55 555.
willieoranje
Oke, misschien is het mogelijk om hiervoor een meldpunt te starten voor getroffen/betrokken boeren voor dit probleem!
ted9
@willieoranje neem aan dat lto dit op zal pakken als belangenbehartiger
willieoranje
Zou wel mooi zijn, daarvoor zijn ze uiteindelijk
adriaan33
@willieoranje LTO heeft vacature voor communicatie adviseur standplaats Den Haag. Als die er is komt er wel een standpunt
Pluto
Dit vinden wij niet raar !!!. Dit vinden wij heeeeeel bijzonder !!!.
Blijvenboeren
Nie best
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden schouten , boeren , natuur en tweede kamer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!