'Niet alleen uitsluiting door LTO bij fraude'

Marc Calon, voorzitter van LTO Nederland, is het zat dat goedwillende boeren moeten lijden onder degenen die sjoemelen met mest of vee. Hij wil daarom frauderende leden royeren als lid van LTO Nederland. Echter, andere sectorpartijen moeten dan wel zijn voorbeeld volgen. "Het heeft geen zin als LTO de enige partij is die frauderende boeren weert."

Deel dit topic

Reacties

+5
christo
Gaat ie nu al weer terugkrabbelen. Wat een slappe argumentatie. De schuld bij andere partijen neerleggen, Applaus! Het begint toch echt bij zelf verantwoording nemen als lto, ook al kost dat de helft van de leden. Als je dat niet kunt zonder hulp kun je beter je taken neerleggen, dan heb je geen ruggegraat.
+1
de Tank
@christo sterker, het begint altijd bij jezelf, organisatie of individu. Wijzen brengt je als mens geen steek verder.
+1
christo
Tweede domme intervieuw binnen een dag. Best knap.
+7
Jan S
😀
christo
@Jan S Stenigen is ouderwets.
+3
Jan S
😀
christo
@Jan S Ik heb liever een schadevergoeding van de staat. Ben best gelukkig met het aantal koeien wat ik nu melk.
+1
brabantboer1
@christo Ha ha ha. Ik eigenlijk ook. Heb werk genoeg loopt lekker.Heb voldoende fosfaatrechten. Waarom wil een doorsnee NL boer juist altijd groeien?
EDOO
@christo Jan S wijst hier indirect naar de bijbel tekst Johannes 8:7.
jan w
Die melkveehouders die net voor 15-07 koeien aan hadden gekocht, die wisten dat er een teldatum ging komen. Waren daar de meesten van ook geen LTO'ers?
Leo,s vriend
Quote Reactie van @jan w:
Die melkveehouders die net voor 15-07 koeien aan hadden gekocht, die wisten dat er een teldatum ging komen. Waren daar de meesten van ook geen LTO'ers?

Hier in de omgeving niet, 2 hadden wel een ddb bord in de tuin staan, dus zullen wel geen lto fanaten zijn.( 2-7-15 trouwens)
+1
sorry
Quote Reactie van @Leo,s vriend:
lto fanaten

je houdt altijd de vijand in de gaten
Leo,s vriend
@sorry Nee hoor, ik heb geen vijanden.
Melkgoedvoorelk
Zie blz 17
... stukje over freeriders aanpakken...

eerstekamer.nl/bijlage/20170309/…

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's mest , lto en vee geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
14
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN