Fotoserie: Roundhouse voor droge koeien en kalveren

De familie Van der Gun in Oldeberkoop (FR) bouwde afgelopen jaar een nieuwe huisvesting voor de droge koeien en de kalveren in de vorm van een roundhouse. Zij verkazen zelf hun melk en vinden de ruime en open huisvesting goed passen bij het duurzame karakter wat het bedrijf wil uitstralen. Fotograaf Ellen Meinen maakte er een serie foto’s van voor Melkvee.nl.

Deel dit topic

Reacties

ted9
Mooi gebouw veel licht en licht. alleen de uitstekende poeren bij het voerhek lijken me niet echt fijn uitmesten. Jonge kalfjes bij droge koeien huisvesten heb ik zo mijn twijfels over.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's familie , koeien , melk , kalveren , melkvee , huisvesting , roundhouse en fotograaf geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0