LTO: landelijk onderzoek nodig naar gezondheidsrisico’s melkveehouderij

LTO Nederland wil graag landelijk onderzoek naar de risico’s van de intensieve melkveehouderij. Volgens portefeuillehouder Gezonde Dieren Jeanet van der Ven is het nodig om zowel de positieve als negatieve effecten te onderzoeken.

Deel dit topic

Reacties

+2
JohnDeere6serie
Doe dan gelijk landelijk onderzoek naar de gezondheidsrisico's bij het lezen van LTO persberichten.
Intensieve melkveehouderij 😂 Ongelofelijk hoe krijg je het verzonnen. Om te janken weer dit. Net of een koe een ander beessie wordt als zijn baas het land waar zijn mest op komt wel of niet intekend op 15 mei.
hans1980
Voorlopig dieptepunt van de LTO
+3
kanniewaarzijn
@hans1980 Heb je al die andere dieptepunten gemist dan?
Pluto
Hier enkele jaren geleden ook van die snuffelaars in en om de stal gehad en geen of weinig fijnstof gevonden. tijdens het zelfde onderzoek ook twee snuffels langs de provinciale weg gezet ,eentje op 15 meter afstand een eentje onopvallend in de boom . Nog de zelfde dag werd de zichtbare op last van de provincie verwijderd er zou geen melding zijn gedaan er ook geen aanvraag zijn ingediend!!!!!. Toen de resultaten van de andere snuffel waren uitgelezen was meteen duidelijk waarom, het ding sloeg bijna op tilt. De resultaten zullen wel ergens in de la zijn beland, bij mij tenminste wel!.
+1
arie.j
Wat is tegen een goed onderzoek?
Wie daar van in paniek en de stres raakt maakt zich behoorlijk verdacht
Je kan het waarschijnlijk beter zelf mee opzetten dan wachten tot milieudefensie en bevriende clubjes zeggen wat gevonden te hebben.
En waar er echt iets aan de hand is moet wat gebeuren.
Dat de Q koorst te lang gebagatelliseerd werd met behoorlijk wat zieken en doden is al erg genoeg.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkveehouderij , lto en dieren geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN