VIDEO: Ajax of Manchester United? Koe Sijtje geeft het antwoord

MIDDENBEEMSTER Ajax of toch Manchester United? Nog twee dagen en dan is het tijd voor de Europa League-finale. Boer Harry Heeman uit Middenbeemster kan nu al niet meer wachten en vindt het de hoogste tijd om de zenuwen weg te nemen. Daarom heeft hij het orakel van Noord-Holland, koe Sijtje, weer eens van stal gehaald.Sijtje maakte tijdens het WK voetbal in Zuid-Afrika (2014) naam met voorspellingen die opvallend vaak uitkwamen. Sindsdien weten we hoe betrouwbaar Sijtje is, voor veel mensen genoeg reden om reikhalzend uit te kijken naar wat ze nu weer uit de hoge hoed tovert.
Vanochtend zette boer Harry Sijtje weer aan het werk. Gaan de Amsterdammers er met de cup vandoor woensdag? Of krijgt de familie Blind z'n zin en strijken de Engelsen met de eer? Bekijk de voorspelling van Sijtje hieronder.

Deel dit topic

Reacties

+1
Groen1
@cjw Hopelijk heeft Sijtje gelijk!
cjw73
@Groen1 we gaan er voor.
friesboertje
Ze voorspelde ook dat Hillary president zou worden.. Dus tsja.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's familie , stal , europa , boer en 2014 geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN