Illustratie van: mdoornekamp

Sleepslangbemesten vanuit de lucht bekeken

In de buurt van Lelystad is Lennard Bakker van loonbedrijf Huisman in Venhuizen (N-H) bezig met zijn laatste ronde bemesten met sleepslangen. „Dit stuk van 10 hectare is een van de laatste percelen die we in dit gebied voor een grote klant van ons bemesten. De klus zit er dus bijna op'', vertelt hij. Huismans werkt met een 12 meter brede Agrometer sleepslangenbemester. Melkvee.nl volgende hem met een drone tijdens zijn laatste ronde over het land en keek ook mee met het oprollen van de sleeplangen. Dat leverde mooie beelden op.

Deel dit topic

Reacties

+1
pietjepuk
Lekker met de nachtvorst gras gemaaid. mooi man.
+1
Pluto
Wat een knoeizooi op de kopakker en veel vergeten plekken!!.
casev
@Pluto vergeten plekken? Ik denk dat de meeste prikkers hier stik jaloers zijn op zulke mooie rechte flevopolder percelen! En die knoeizooi? Het zal wel aan mij liggen, maar waar dan?
Claas Holland
@casev hij bedoelt de plekken die niet bemest zijn, dat wel te zien als die de slang koppelt aan de haspel, en in de bocht bij de koppakker, zit hij ook best ver van de kant af.
avondrood
Wordt je niet vrolijk van met resultaat in de wei
geerts 88
Rijdt ook veel over het bemeste heen. En koppeind veel stukken niet gedaan. Niet echt reclame filmpje

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's loonbedrijf huisman , bemesten , huisman , loonbedrijf , lucht , melkvee , sleepslangen , drone , Agrometer , bakker en sleepslangbemesten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0