Hoe groen wil het CDA het land doorgeven?

'Een land dat we willen doorgeven', luidde de slogan van het CDA tijdens de verkiezingscampagne. Maar concrete plannen voor het klimaat heeft de partij niet. Veel christen-democraten willen de lat hoger leggen.

trouw.nl/democratie/…

CDA’ers en VVD’ers gaan demonstreren voor het klimaat
In de groene CDA-jassen die ze al aan hadden tijdens de verkiezingencampagne en met witte VVD-sjaals om de nek staan ze over een paar weken op het Plein in Den Haag.

trouw.nl/groen/…
Groen1

Reacties

jan is hobbyboer
Dadelijk wordt het ook nog wat met Groen Links, ben benieuwd.
pieta
@jan is hobbyboer In Winterswijk krijgen/hebben ze een nieuwe burgemeester van Groen Links. Die is ook alle dagen druk met poep. 😁
jan is hobbyboer
Quote Reactie van @pieta:
In Winterswijk krijgen/hebben ze een nieuwe burgemeester van Groen Links

Van Winterswijk wil de regering toch het liefst een groot landschapspark maken, hele gemeente is volgens mij al Natura 2000, dus dat past dan wel goed, zo'n GL burgemeester. Gemeente is trouwens qua natuurschoon ook veel te mooi om vol te zetten met allemaal van die megastallen. Gemeente heeft het mooiste coulissen landschap van Nederland, nou niet bepaald de plaats om industriematig te gaan boeren lijkt mij, daarvoor zijn de vlaktes van Noord Friesland veel geschikter.
schoppenboer
@jan is hobbyboer
Tussen al dat hout vallen "megastallen" niet op. Zijn al landschappelijk ingepast.
schoppenboer
@pieta
verklaar je nader....
pieta
@schoppenboer Googlen jonguh. Google maar op Adje en Paul de Leeuw
Pluto
Er is een wereld van verschil tussen de landbouw die de aarde wil GEbruiken voor voedsel productie en een politiek die alleen uit is op financieel gewin en het VERbruiken van het klimaat!!!.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden groen , cda en klimaat geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!