Lof voor documentaire Brommerskiekn

Veel lof op sociale en andere media voor de VPRO-documentaire 'Brommers kiek'n', die maandagavond werd uitgezonden. Hierin registreert filmmaker Geertjan Lassche een jaar lang het wel en wee van twee vriendengroepen van het Overijsselse platteland.
 Lof voor documentaire Brommerskiekn (melkvee.nl)

Veel lof op sociale en andere media voor de VPRO-documentaire 'Brommers kiek'n', die maandagavond werd uitgezonden. Hierin registreert filmmaker Geertjan Lassche een jaar lang het wel en wee van twee vriendengroepen van het Overijsselse platteland.

MelkveeNL

Laatste  |  

Reacties

+1
mlkvhoudr
Mooi man die docu. En reactie van verwarde burger uit dit artikel helemaal 😊

Domheid en achterlijke dialect 😃 mooi man zoepen en door t stof heen kroepen.
+2
Tinus
@mlkvhoudr
+4
Piet1960
@mlkvhoudr Die verwarde burger heeft 't dus echt niet begrepen.
+1
weurding
@Piet1960 niet voor niks verward 😉
Grasbaal
Autocross gaat in het oosten van het land heel anders als hier in het westen. Bij ons rondjes achter elkaar racen en elkaar zo min mogelijk raken. In het Oosten volgas op elkaar rammen.

Maar ook mooie beelden van een fokveedag met vooral rooie koeien..
pieta
@Grasbaal Tja, het is eenmaal geen Formule 1. 😁
jan w
@Grasbaal
We hebben hier ook wel gewoon auto-cross, maar dit was auto-rodeo.
cs-agrar
Quote Reactie van @Grasbaal:
Bij ons rondjes achter elkaar racen en elkaar zo min mogelijk raken

is ook maar saaie bedoening, en als je iets teveel water op de baan gooit zijn al die geweldige chauffeurs opeens pissed off
hans1980
Mooi al vind ik die autorodeo niet echt iets van het platte land
casev
Heb genoten van die Docu. Het plattelandsleven hier in het ``westen`` gaat er wel iets anders aan toe, maar zie er de charme wel van in.
+1
duitser
Wat ik vooral mooi vond was dat er tijd was om te feesten en crossen, maar ook vooral dat ze verder gewoon een opleiding genoten of aan het werk waren. Een echt plattelandsleven waar menig stedeling voorbeeld aan kan nemen.
+2
newholland6640
@duitser

Plattelandsvermaak is altijd nuttiger dan op straat hangen
jo845xl
Vandaag gekeken , ik heb ervan genoten !
KJH1982
Ik probeer richting de burger altijd het beeld uit te dragen dat boeren ook beschaafde en ontwikkelde mensen zijn. Deze aflevering draagt daar zeker niet aan bij.
weurding
@KJH1982 och, ga de stad eens in en kijk wat de hangjeugd aldaar eruit bralt, verstand komt toch met de jaren 😉
@KJH1982 Ben het met jou eens, onbeschoft taalgebruik, en dat in rijssen / holten. Verder veel herkenbare dingen. Denk niet dat die ouders trots zijn op het gedrag van hun kroost.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden melkvee , platteland en documentaire geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!