Verkiezingsdebat 7 maart - De toekomst van het landelijk gebied

De kwaliteit van het landelijk gebied staat behoorlijk onder druk. Voorzieningen verdwijnen, mensen trekken weg en de bescherming en het behoud van ons karakteristieke landschap is niet gewaarborgd. Wat zijn in de toekomst de grootste uitdagingen voor het landelijk gebied? Welke prioriteiten moet het volgende kabinet stellen voor een vitaal platteland? Welke (financiële) middelen zijn hier voor nodig?

Over deze en andere vragen zullen kandidaten van politieke partijen met elkaar in debat gaan tijdens het Nationale Verkiezingsdebat over het Landelijk Gebied (#LandschapNU) op dinsdag 7 maart 2017.

De toekomst van het landelijk gebied is een belangrijk thema voor de komende Tweede Kamerverkiezingen en natuurlijk de volgende regeerperiode. Daarom organiseren LTO Nederland, LandschappenNL, VNO-NCW en MKB-Nederland, Federatie Particulier Grondbezit en Natuurmonumenten, dit verkiezingsdebat.

Volg het live
Wij nodigen u van harte uit om dit verkiezingsdebat live te volgen via www.nieuweoogst.nu of via #LandschapNU op Twitter.

Het programma:
· 16:00 uur - 16:15 uur Inloop
· 16:15 uur - 18:00 uur Debat
· 18:00 uur - 19.00 uur Borrel

Met in dit debat onder andere:
Tjeerd de Groot (D66), Rik Grashoff (GL), Helma Lodders (VVD), Jaco Geurts (CDA), Esther Ouwehand (PvdD), Carla Dik Faber (CU), William Moorlag (PvdA) en Eric Smaling (SP).

lto.nl/actueel/Nieuws/…

Deel dit topic

Reacties

jan is hobbyboer
Voor 18:00 uur hoef je dus niet te komen, je mist nix.
Groen1
@jan is hobbyboer Meteen aan de borrel 😃
Todi
+Het bos instituut was weer eens bij elkaar. Beetje zinnigs kwam nog uit de zaal.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's dik , druk , lto , cda , natuurmonumenten , vvd , pvda , landschap , d66 , twitter , pvdd , toekomst en de groot geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0