Grote meerderheid zuivelpartijen stemt in met fosfaatreductieplan

De algemene ledenvergadering van de Nederlandse Zuivel Organisatie (NZO) heeft afgelopen donderdag ingestemd met het fosfaatreductieplan van ZuivelNL.

Deel dit topic

Reacties

+3
Indrukwekkend, dus de niet bestaande /gecreeerde problemen zijn opgelost, en ook nu net als bij de MKZ worden koeien ZONDER reden de dood in gejaagd, geen enkele SCHAAMTE heren en dames bestuurders ??? Is het methaan /amoniak /lachgas/traangas nu ook opgelost ??? Het is COMPLEET bespottelijk wat hier gebeurd, normen met 30% /ha verhogen, hoeveel gram fosfaat en stikstof is dat per vierkante meter, en hoeveel spoelt daarvan uit ??? KOMDEREENS IN HEREN TOP BESTUURDERS, reken ff uit voor de rest van de wereld, nee freriks jij hoeft niet te reageren ie zit an de verkeerde kante van barg, ja ik aan de goeie !!! En OME cor heeft inmiddels ook het hazepad gekozen, is niet meer zo zeker van zijn gelijk .
cjw73
@de tukker oet twente welkome back to planet earth!
vrije boeren
En de boeren slikken het maar weer we zijn poppetjes geworden met een paar draadjes er aan om ons te begeleiden

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkvee , zuivel , nzo , nederlandse zuivel organisatie , zuivelnl en fosfaatreductieplan geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
556