Illustratie van: JohnDeerenr1

Verkiezingsprogramma SGP: productie- en marktregulering

"Om grote schommelingen in landbouwprijzen en overschotten te voorkomen kan regulering van markt en productie nodig zijn." Dat stelt de SGP in het verkiezingsprogramma dat ze op 4 november presenteert.

Deel dit topic

Reacties

+2
christo
Maak hem minister van landbouw. Mijn oproep: stemmen op deze club! De minpunten die er voor sommigen aanzitten kunnen niet rekenen op een kamermeerderheid.
+2
jolanda-jacobi
Ja goede ideeën van Kees van der Staaij. Hij steekt zijn nek nog uit voor de landbouw. Voor ons zou hij ook de ideale minister van Landbouw zijn.
+3
christo
@jolanda-jacobi Niet alleen een goede voor de landbouw. Er zit ook nog iets van compassie in zijn voorstel. Dat ontbreekt in een boel visies.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkvee en marktregulering geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
672
TREFWOORDEN