Lely biedt vanaf heden klantspecifieke melkrobots

Lely heeft haar Astronaut A4 melkrobot aangepast om melkveehouders nog meer mogelijkheden te bieden bij het maken van specifieke managementkeuzes. De Nederlandse fabrikant biedt nu melkrobots op maat aan en richt zich daarmee op de specifieke wensen en doelen van de melkveehouder.

Deel dit topic

Reacties

meelezer
ONGECENSUREERDE RECLAME
pieta
Zodra je reclame gaat censureren is de boodschap verdwenen. 😄
+1
brabo
In ieder geval betere reclame dan een ondergekalkt dak
spotmelker
@ brabo Toch heeft dat effect gehad 😃
oldhuus
Ik dacht dat ze bij Lely alles al wisten, hun robots waren toch al perfect?
Handmatig aansluiten enzo allemaal overbodige luxe of kan dat straks als optie?
+1
Freriks
Speciaal voor boeren die wel eens gasten op hun bedrijf ontvangen kan de robot een melkkrukje te voorschijn klappen, zodat er met de hand gemolken kan worden 😎
koeboer
Zoek nog een robot die bij een melkprijs van 20 cent rendabel is.
Ard Eshuis
Zou eens beginnen met aanvinken van opties in de software per boer... Zitten aantal nutteloze dingen op die ik graag per direct uit zou willen zetten zoals platgooien van de hele robot als de arm positie even een kleine afwijking heeft.. Beetje minder arrogantie vanuit Maassluis is ook een optie die ik zou aanvinken, weten het daar beter dan de boer zelf..
pieter p
Quote:
@Ard Eshuis: platgooien van de hele robot als de arm positie even een kleine afwijking heeft..

Dat hebben we bij een A3 geen last van

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's lely , melkrobot , robot , melkveehouders en melkveehouder geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
5