Uitvinder 100% plantaardige biefstuk wordt hoogleraar Wageningen UR

De uitvinder van de eerste 100 procent plantaardige biefstuk ter wereld , Atze Jan van der Goot wordt vandaag geïnstalleerd als persoonlijk hoogleraar duurzame eiwitstructurering. De Groot was al werkzaam op Wageningen UR als universitair hoofddocent agrotechnologie en voedingswetenschappen.

Deel dit topic

Reacties

+1
ijssel
Dit is een soya koek ipv biefstuk,maar dat snappen ze nog niet daar in Wageningen,wat een armoe daar met zoveel knappe koppen bij elkaar.
+1
hans van toos
Plantaardig...die plant zal toch bemest moeten worden lijkt mij.
+2
IJsseldelta
Dus toch nog steeds oerwoud kappen voor een "biefstukje".En het soyaschroot kan weer door de gangbare veehouderij opgeruimd worden. Goed bezig.
Freriks
Op die foto lijkt het nog het meest op een nat smerig koetouw. Eet smakelijk
j h p
Als vlees zo fout is, waarom noemen ze het dan nog biefstuk.
Dat spul echt vlees evenaren, gaan ze er dan chemisch geproduceerde aminozuren in proppen.
Voor die slablaadjes eters moet er toch ook wel heel veel geimporteerd worden.
oldhuus
Laat ze maar mooi wat proberen, zolang het niet te vreten is word het toch nooit wat. Als morgen de soja 2x zo duur word is er nog wel vlees maar geen vleesvervangers.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's wageningen-ur en uitvinder geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN