Louis Bolk: ‘Onpartijdig in kalf bij koe discussie’

Het Louis Bolk instituut wil nadrukkelijk melden dat zij onafhankelijk zijn in de kalf bij koe discussie waar Partij van de Dieren eerder deze maand een motie voor indiende in de Tweede Kamer. Het instituut heeft wel wel onderzoek gedaan voor Wakker Dier naar dit onderwerp, maar geen standpunt ingenomen betreffende de motie.

Deel dit topic

Reacties

producent
Klanten en opdrachtgevers over het Louis Bolk Instituut


Toine Heijmans, Agrifirm Feed:

"De kracht van het Louis Bolk Instituut is dat ze precies weten wat de boer wil en nodig heeft. Met elkaar komen we op een hoger plan. Het feit dat we het onderzoek écht samen doen maakt dat onze ruwvoerspecialisten en boeren steeds enthousiaster worden."
Lees verder

louisbolk.org/nl/over-ons/…

Daar kunnen we dus een ? bij zetten.
+1
Ard Eshuis
Nou, Agrifirm klanten, zou zeggen laat je enthousiasme tov het Louis Bolk instituut maar zien dan... Begin me steeds meer te ergeren aan die wijsneuzen die zogenaamd voor de agrarische sector onderzoek doen... Vaak levert het alleen maar narigheid op...
jorisdriepinter
Hoe heet dat ook al weer, o ja,
Van twee walletjes eten!
De schoorsteen moet wel roken he

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's koe , kalf , wakker-dier , dieren en tweede kamer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
1