Nog onduidelijkheid derogatie

Dienst Regelingen laat weten dat het nog niet zeker of Nederland voor de jaren 2014 – 2017 opnieuw derogatie krijgt. En het is nog niet duidelijk wanneer de Europese Commissie een besluit neemt over de derogatieaanvraag van Nederland voor de periode 2014-2017.

Normaal gesproken had de derogatie al binnen moeten zijn maar Nederland heeft nog geen overeenstemming bereikt met Brussel over het vijfde actieprogramma nitraatrichtlijn. Pas als er een akkoord is kan over de derogatie worden onderhandeld. Hoe lang dit gaat duren is nog onduidelijk.

Meer: nieuweoogst.nu/scripts/edoris/…

Deel dit topic

Reacties

avondrood
Het wordt hoog nodig tijd voor een positieve reactie van Brussel.
+1
hans van toos
Dit noemen ze stront aan de knikker.
avondrood
Laat Dijksma haar charmes maar es een keer in de strijd gooien. Mogelijk dat ze daar in Brussel gevoelig voor zijn.
+2
George
Heeft ze die?
Huppel
Het is toch afwachten tot 17 februari; dan komt pas de raad van ministers toch weer bijeen?
paul1
Volgens mij gaat de nitraatcommissie daarover....

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's lto , derogatie , dienst-regelingen , doc , europese commissie en brussel geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0