Nieuw agendapunt: Symposium Vrijloopstallen

‘State of the art uit onderzoek en praktijk’

Op donderdag 13 februari 2014 wordt door Wageningen UR Livestock Research en de praktijknetwerken Gebruikers Vrijloopstallen en Humest een symposium georganiseerd waarin de resultaten uit wetenschappelijk onderzoek en de ervaringen uit de praktijk met u worden gedeeld. Ontwikkelingen op het gebied van milieu, bodems, welzijn, mestkwaliteit en melkkwaliteit komen aan de orde. Het symposium geeft een beeld van de ontwikkelingen in en rond de Nederlandse vrijloopstallen. Speciaal voor melkveehouders die een vrijloopstal hebben of overwegen er één te bouwen. Maar ook voor adviseurs en beleidmakers die in de praktijk steeds vaker met vrijloopstallen te maken hebben.

Donderdag 13 februari 2014 van 14:00 tot 20:00 uur (incl. diner)
Locatie: Eemlandhoeve, Bisschopsweg 5B, 3752 LK Bunschoten
Eigen bijdrage: €50,- graag ter plekke contant betalen.
Aanmelden kan tot 6 februari bij Gina Kuiper via email: gina.kuiper@wur.nl.

Meer informatie
Voor meer informatie over het symposium kunt u terecht bij Paul Galama, telefoonnummer: 0320-293416 of e-mail: paul.galama@wur.nl.
Meer informatie over vrijloopstallen op Vrijloopstallen.nl en idv-advies.nl.

Bekijk agendapunt..

Deel dit topic

Reacties

noordhollander
Wellicht aardig om eens te gaan kijken bij kohne in de beemster voordat je een nieuwe stal laat tekenen......................

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's mest , stal , milieu , wageningen-ur , stallen , melkveehouders , vrijloopstal , mestkwaliteit , symposium en europese unie geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
1