Boer maakt slechte beurt in Den Haag

De kersverse Friesland-Campina voorzitter Piet Boer heeft een slechte beurt gemaakt in Den Haag. Hij zegde af voor het ronde tafelgesprek over megastallen. "Een gemiste kans", oordeelde CDA'er Ger Koopmans. "Het is wel het parlement waar je over praat, meer zeg ik er niet over."

Deel dit topic

Reacties

gerrie-hul
Je kunt ook niet overal bij zijn met die topbaan
oldhuus
Hij moest maaien,kon niet uitgesteld worden
Coen
@oldhuus van zijn uurvergoeding kan hij gemakkelijk de loonwerker betalen 😄

of zou hij op deze manier proberen het geluid vanuit de zuivel wat proberen te ontkrachten omdat hij als praktiserende boer het niet eens is met zijn zuiveldirectie.
ik ken hem niet persoonlijk dus weet niet hoe hij hierin staat, zijn voorganger kroop veel te dicht aan tegen zijn directie 😞
Ze moeten niet kakalen, maar eieren leggen daar in den haag.
dorpsrandhoeve
Ik zie eigenlijk niet wat Friesland Campina met de discussie over megastallen te maken heeft.

Sterker nog, ik vind zelfs dat Friesland Campina zich van deze discussie moet distantiëren. Het is een melkverwerkende coöperatie, en geen politieke partij. Ger Koopmans slaat met zijn kritiek volledig de plank mis. Maar ja, het is dan ook het parlement waar je over praat, verder zeg ik niets.
Jack Rijlaarsdam
@dorpsrandhoeve Zou jouw mening niet de reden zijn dat Boer besloten heeft niet te gaan? Hij houdt zich tot nog toe low profile, daar zou hij een mening moeten poneren. Wat hij ook zegt, er zal altijd kritiek komen van een deel van de RFC-leden. Voor je het weet, is er weer een feestje in het Abe Lenstra stadion...
dorpsrandhoeve
@Jack RijlaarsdamIk hoop dat dat de reden is. Ik zie echt niet wat FC daar heeft te zoeken.
Jack Rijlaarsdam
@dorpsrandhoeve Ik verwacht echt niet dat hij geblesseerd afgehaakt is, omdat hij een rol kuilfolie op z'n tenen heeft laten vallen. Dit lijkt mij een strategische afzegging.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's campina , stallen , boer en koekkoek geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
1