Illustratie van: de-wit

App om voer te bestellen vernieuwd

ForFarmers introduceerde eind vorige jaar als eerste mengvoerbedrijf in Nederland een gratis app om snel en eenvoudig voer te bestellen, de 'FF-Bestellen app'. Inmiddels wordt de app veelvuldig gebruikt. Het doorontwikkelen van de app is daarom een must. Dit heeft geresulteerd in een nieuwe versie van de ‘FF-Bestellen’ app.

Deel dit topic

Reacties

Grasbaal
Ben benieuwd of de app handiger is als gewoon bellen of e-mailen?.
GeertS
Ik gebruik hem al een paar maanden. Gaat super snel ideaal
jvt
Via agrifirm internet bestellen gaat ook prima. Ben nog steeds gelukkig met mijn samsung bouwvakkerstelefoon, leuk zo'n smartphone of Iphone, maar ben bang dat ik wat ik verdien aan tijd met al die apps, moet besteden aan tijd aan elke 2 maanden weer een nieuwe foon te halen in de winkel..
Maar.. wellicht komt er ook een smartphone in bouwvakkersuitvoering, en ben ik ook om...
Grasbaal
De mooie gladde, strakke smartphones (zonder knopjes) kunnen veel meer hebben als de oude Nokia's.

Mijn smartphone is al diverse keren flink gestuiterd op beton, heeft zelf een volledig wasmachineprogramma meegemaakt en doet het nog steeds uitstekend. Juist doordat er geen knoppen op zitten is ie veel degelijker geworden dan de ouderwetse mobieltjes.
jvt
@Grasbaal,,
welk type heb jij??
oldhuus
@jvt
Ik heb m'n ouwe Nokia weer, die Samsung wou steeds zo graag op internet als je op de verkeerde knop drukte en dat kun je blijkbaar niet uitzetten wat een onzin, die bouwvakkerstelefoon was helaas niet hond-proof, kan me prima redden met 5140i.
Grasbaal
Quote @jvt:
welk type heb jij??

Ik heb de ondertussen al weer antieke Samsung Galaxy GT-I9000: kelkoo.nl/p-gsm-telefoon-100020213/…
jan w
Kan nog wat worden, bij Hendrix waren ze bezig met een automatisch systeem van voer bezorgen via een sensor in de silo. Deze belt automatisch als de silo leeg dreigt te raken. Maar het is ook zo gemaakt dat men na kon gaan hoelang men nog kan voeren uit een bepaalde silo. Zo kan het zijn dat maar zo de bulkauto het erf op komt rijden om voer te brengen. Dit bv. als die ook wat bij de buurman moet brengen. het systeem zou volgens de geleerden bij hx 1 miljoen km. per jaar schelen.
oldhuus
For Farmers de grootste brokkenmakers van Europa met boeren die aandeelhouders zijn,pas maar op

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's voer en forfarmers geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
2
TREFWOORDEN