Qlip beoordeling

Heb vandaag de Qlip op het bedrijf gehad.
Ging eigenlijk wel goed maar hij had 1 opmerking.
In het bedrijfsbehandelplan moet de dierenarts met naam en UDN vermeld staan maar ook de vervangende dierenarts ( als de eerste geen tijd heeft ) en de dierenarts voor spoedeisende hulp moeten beide met naam en UDN vermeld staan in de map.En dat was niet het geval bij mij.tja weet ik veel,de dierenarts heeft het ingevuld.
Dus daar had ik een opmerking over en moet nu alsnog even alles weer nazenden naar de Qlip.
Dus voor degene die nu gaan twijfelen: ik zou zeggen kijk even na ofdat uw dierenarts alles wel correct heeft in gevuld en laat het even corrigeren !
groetjes.

Deel dit topic

Reacties

MTSTAMMINGA
Bedankt @hess veearts komt woensdag kunnen we samen er even na zien
paul1
Heb een maand geleden qlip gehad, bij mij ontbrak de handtekening van de veearts.
jan w
Elke veearts die op jouw bedrijf kan komen moet beschreven staan. Eigenlijk zouden de veeartsen de landelike lijst van alle geborgde veeartsen erbij moeten doen. Krijg je tenminste geen problemen meer.
vindt het onzinnig dat alle veeartsen bij naam en toenaam op de lijst moeten komen die bij jouw werkzaamheden mogen verrichten.
Neem aan dat de veeartsen die op de bedrijven komen bekwaam zijn. Tenminste hier wel, anders is het hier de laatste keer geweest dat die persoon hier op het bedrijf komt.

Bij mij op de lijst staan er een stuk of 10 .
oldhuus
Hoeveel handtekeningen zijn ze nodig ?
john3
Bij ons hetzelfde. Maar nadat de dierenarts met Qlip contact had opgenomen, werd gezegd dat het formulier toch wel aan de eisen voldeed. Niet elke vervangende dierenarts hoeft op het contract vermeld te worden. Maar sommige controleurs gaan blijkbaar toch hun eigen gang en trekken zich niets van hun leiding aan.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's dierenarts , qlip en bedrijfsbehandelplan geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
4