Noord-Holland kan zorgen van boeren niet wegnemen

Noord-Holland begrijpt de zorgen die er op het boerenerf leven, maar kan deze niet wegnemen. De provincie is namelijk gebonden aan nationale- en Europese regels. Dat schrijft de provincie in een uitgebreide reactie op het pamflet.

Deel dit topic

Reacties

+2
MBMB
De provincie kan weer eens niets oplossen. Wat een nieuws! Ze staan erbij en kijken ernaar als Schiphol de stikstofrechten opkoopt voor grote cijfers, zelf hebben ze ook boerderijen opgekocht en wáár is de stikstof gebleven? Nog geen gram voor de PAS melders. Wel geld voor bossen en fietspaden, verder houdt het op terwijl er wel een enorme claim wordt gelegd in het gebied. Wat ook lukt is het opkopen van landbouwgrond voor te hoge bedragen en vervolgens voor de hoofdprijs én met veel beperkingen laten opbieden om te pachten. Zeg gewoon de waarheid: je doet niets en je wilt niets doen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's regels en boeren geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
587
TREFWOORDEN