Melkproductie in Frankrijk zit weer in de lift

De melkproductie in Frankrijk lag in februari 4 procent hoger dan een jaar eerder. Als rekening wordt gehouden met het schrikkeljaareffect, dan is de groei van de melkinzameling 0,5 procent. Dat blijkt uit de nieuwste cijfers van agrarisch statistiekbureau Agreste. Franse melkveehouders krijgen wel minder uitbetaald voor hun boerderijmelk. De prijzen daalden in een jaar tijd met 7,1 procent en die van biologische melk met 1,6 procent.

Deel dit topic

Reacties

casev2
Quote:
De melkproductie in Frankrijk lag in februari 4 procent hoger dan een jaar eerder. Als rekening wordt gehouden met het schrikkeljaareffect, dan is de groei van de melkinzameling 0,5 procent

Wat een rare redenering. Zeg dan gewoon dat de melkaanvoer 0.5% hoger ligt dan vorig jaar.
+2
Frans1
Beetje nuance bij dit topic😆😱

(klik om te vergroten)

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's frankrijk , melk , melkproductie , melkveehouders , boerderijmelk en Agrarisch geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0