Zweedse bos: oplossing voor klimaatcrisis of schande voor het ecosysteem?

Het Zweedse bosbouwsysteem is volgens klimaatminister Romina Pourmokhtari het duurzaamste ter wereld: bomen nemen hun hele leven CO2 op en zijn een onuitputtelijke grondstof. Milieuorganisaties zetten daar een kanttekening bij, volgens hen is het juist schadelijk voor de natuur.

Deel dit topic

Reacties

Grasbaal
Ook grasland neemt levenslang veel CO2 op....
+4
Erik1979..
Over 500 jaar lachen ze ons uit. Dan zeggen ze dat wij in het co2 sprookje geloofden net zoals wij ze in de middeleeuwen uitlachen en verafschuwen over de heksen verbranding en de verhalen rondom ketterij.
+1
Melkboer16
@Erik1979.. ik denk dat ik het nog meemaak dat ze deze hetze van nu uitlachen. Zelfde als met gat in ozonlaag en zure regen toen ik kind/puber was. Wij geloofden in de Bom 💣 van DoeMaar en de geschiedenis herhaalt zich ook daarmee weer
+1
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Melkboer16:
ik denk dat ik het nog meemaak dat ze deze hetze van nu uitlachen.

Ook mijn idee, sterker nog het is nu al om je dood te lachen (eigenlijk om te janken).

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's natuur , bomen , CO2 en grondstof geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN