'Toch zal nieuw kabinet moeten onderhandelen'



Quote:
Geëmotioneerd was minister Piet Adema voor Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit tijdens de opname van College Boer op maandag 18 maart. Met tranen in de ogen legde Adema de studenten uit dat hij 's nachts wakker ligt van de mestcrisis.

Deel dit topic

Reacties

+2
Twentsch Land
Duidelijke taal,

Vanuit Brussel voorlopig niet wat te verwachten op die renure na ...

En van de Ned overheid een beloofde pot waar geld in zou zitten maar waar alleen de bodem van bedekt is met wat euro muntjes.
+1
overstekend wild
@Twentsch Land voor de effecten van de toepassing van renure zichtbaar zullen worden ben je zo een aantal jaren verder. Die fabrikanten van die strippers zijn ook nog helemaal niet ingesteld op het produceren van aantallen

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's landbouw , piet , natuur , piet adema , adema en nieuw geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0