Groene droom krijgt voorrang op woningbouw

In een zaal in Madurodam zaten vorige week donderdag alle kopstukken die de woningbouw kunnen vlottrekken – van provinciebestuurders tot corporatiebazen en topambtenaren. Het enthousiasme tijdens deze Woontop was enorm, net als de afstand tot de gewone burger.

Quote:
Die nieuwbouw moet komen in verstedelijkt gebied, zo viel weer te horen. Dat betekent krappe appartementen in overvolle buurten of naast verkeersaders. Verdichten is het toverwoord. Van kale weilanden moeten we afblijven, zo is de algemene opinie in de bovenlaag. Terwijl een doorsnee burger, zeker als er kinderen zijn, gewoon een ruim huis met een beetje groen in de buurt wil. Plaats genoeg, zeeën van ruimte zijn er. De helft van Nederland is landbouwgrond waarop prachtige woonwijken kunnen verrijzen. Als je dat niet wil, laat dan ook niet jaarlijks een massa immigranten binnen, verkondigde PVV’er Madlener terecht.

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's massa , groen , landbouwgrond , nieuwbouw , kinderen en nederland geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0