Onze Weidevogels › ‘Afwaardeervergoeding grond hoopvol spoor voor grutto’

€Als het een beetje meezit, kunnen boeren deze zomer plannen maken om gronden af te waarderen naar gruttoland.” Dat zeggen Pieter Winsemius, kartrekker van Aanvalsplan Grutto, en Kees de Pater van Vogelbescherming.

Deel dit topic

Reacties

+1
jan 10
En een deel van die landbouw kan niet zonder een ander verdienmodel, waar die weidevogels een rol in spelen. Als je dan een beetje verstand hebt, en de meeste mensen hebben wel een beetje verstand, ook die bij de provincies, dan is dit een te mooie kans om te laten lopen.”

FF er uitgeplukt,als je beetje heb opgelet de laatste tijd,derogatie weg ,bufferstroken nv gebieden dan snappen jullie wel wie er belang bij hebben,ze noemen het zelfs ,,de kriebels,,
Wij boeren noemen het ordinaire diefstal .
Jannus
Quote Reactie van @jan 10:
het ordinaire diefstal .

Het is gewoon ontnemen van een boerentoekomst
bio boer
@jan 10 weide vogel land mag ik hier nog gewoon meenemen als gewoon grasland er kan/kon ook altijd derogatie op aanvragen
Spuit11
Liever compleet de stekker eruit, dan zaken doen met Pieter
interessantetijden.nl/2019/12/…

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's zomer , vogelbescherming , weidevogels , grond , grutto , kees de pater en boeren geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0