Voor de zomer eerste veebedrijven met doelvoorschrift emissie

Voor de zomer starten de eerste bedrijven met vergunningen op basis van doelvoorschriften voor de emissies. Dat stelde projectmanager Jan Workamp van AviConsult woensdag tijdens het Kennisevent Emissiereductie met toekomst in het Gelderse Barneveld. Emissiereductie op basis van doelvoorschriften moet de toekomst worden voor alle diersoorten in gesloten stallen.

Deel dit topic

Reacties

John Spithoven
Het is triest voor de bedrijven, maar de ngo's zullen verzoeken tot bedrijfssluitingen wanneer deze bedrijven handelen in strijd met artikel 6 lid 3 habitat richtlijn.
Zij kunnen nooit vooraf aantonen dat zij met hun emissie veroorzakende activiteiten in strijd handelen met het verslechtering verbod. Er is immers geen toetsing van het project tov overbelaste hexagonen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's zomer , starten , barneveld , stallen en toekomst geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0