RE-gehalte in het rantsoen heeft vooral invloed op ammoniakemissie - Koe en Eiwit

Wat zijn de kenmerken van bedrijven die een laag en hoog RE hebben? Wat zijn de verschillen tussen collega melkveehouders en waar komen die vandaan? En, zeker zo interessant, welk effect hebben ze op emissies? In dit artikel de highlights van de analyse.

Deel dit topic

Reacties

Vantveen
Daar is perspulp voor. Dat compenseert altijd mooi.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's koe , eiwit , ammoniakemissie , melkveehouders en rantsoen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0