Vernietigend rapport maakt gehakt van stikstofbeleid Van der Wal

telegraaf.nl/nieuws/91023585/…
archive.ph/k1MMi/
archive.ph/Hxvrf/

Zolang zij van WC-eend (RIVM en WUR) niet over hun eigen prutswerk oordelen blijft het om de hete brij heen draaien en foute conclusies trekken...
@rene-de-jong lukt het met financiering voor rapport door Wouter de Heij over (niet) functioneren van Aerius?

Deel dit topic

Reacties

+2
rene-de-jong
Nee helaas, poging nu via Herzberger (kent Wouter ook goed)

En het zou niet verkeerd zijn als een LTO agractie of weet ik wie aandringen op dit onderdeel;
Kloppen de uitkomsten van Aerius wel
hypotheekboer
En het zou niet verkeerd zijn als een LTO agractie of weet ik wie aandringen op dit onderdeel;
Kloppen de uitkomsten van Aerius wel

@jan-cees hoe staat SSC hierin?

Misschien goed Mike Muller en Edwin Rensen van de Telegraaf eens bij te praten. Ik heb het idee dat de heren wel de klok hebben horen luiden maar nog niet helemaal weten waar de klepel hangt.
+1
jan-cees
@hypotheekboer Aerius loopt mee in een rechtzaak
Jawis
@rene-de-jong harm endendijk nieuwe nmv man.....
+3
Erik1979..
Best ernstig. Stikstof crisis is bedrog. Co2 crisis lijkt steeds meer op leugens te lijken. En andere crisissen van afgelopen jaren die ik niet benoem omdat ik geen zin heb om weer geblokkeerd te worden worden ook steeds meer door prikt. Wat een klote overheid. Bende moet eens goed opgeruimd worden. Met leugens geen goede toekomst.
+1
Erik1979..
@Erik1979.. èèn wil ik toch weer benoemen. Pieter waar blijven de kinderen. De gezinnen die kapot gemaakt zijn door falende ambtenaren. De gezinnen waar je je voor ingezet hebt. Nu heb je de macht. Breng de gezinnen bij elkaar. Het gezin en het boeid niet man vrouw en kinderen of 3 non binaire gelukkig samen wonende mensen zijn de basis voor een gezonde maatschappij. Geef ons Nederlanders eens groen licht dat die mensen met hun kinderen verder kunnen. Een compensatie door een leuk uitje. Begeleiding bij gezins hereniging. Het waren grove fouten van de overheid waar een kabinet over gevallen is. En weer worden ze in de steek gelaten. Weer horen we niet na een denderde overwinning door andere partijen dat het opgelost is. Het kan gewoon met goede wil. Los eens een keertje iets op!!!!!!
hans-hans

PVV

-CJR

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's financiering , stikstofbeleid , van der wal en trekken geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
2.227