Boeren gedwongen om steeds groter te worden, maar lopen tegen grenzen aanQuote:
De boerenprotesten bereikten deze week een dieptepunt met het dumpen van afval en asbest. Boeren zijn de afgelopen tientallen jaren gedwongen om te groeien en kregen er steeds meer regels - en dus kosten - bij. Het zit ze hoog.

Deel dit topic

Reacties

+1
vannorden1993
Dit is een artikel om snel te vergeten.
Behalve de laatste alinea
Onthoud die heeeeeeeeel goed
In juni gaan we Europa veranderen.

Candel: "Macron (Franse president, red.) en Von der Leyen (voorzitter Europese Commissie, red.) zijn echt bang dat het doorgaan van de boerenprotesten tot een slecht verkiezingsresultaat voor hen kan leiden. Ze willen er alles aan doen om het aantal boerenprotesten te laten afnemen."
Twentsch Land
Candel: "Macron (Franse president, red.) en Von der Leyen (voorzitter Europese Commissie, red.) zijn echt bang dat het doorgaan van de boerenprotesten tot een slecht verkiezingsresultaat voor hen kan leiden. Ze willen er alles aan doen om het aantal boerenprotesten te laten afnemen."
Reageer @vannorden1993

Dan kom je de boeren te gemoed of je zet het leger zwaarder in ...


@vannorden1993
+8
duitser
@Twentsch Land of je belooft wat en trekt het na de verkiezingen gewoon weer in
Twentsch Land
Dat kan ook, daarom boter bij de vis.@duitser
hans1980
Artikel van Nu.nl is gigantisch links en censureert op nu.jij
+4
Weidezicht
@hans1980 zeker, maar voor NU.nl begrippen is dit een uitermate gematigd artikel, zonder heel veel trappen richting de sector. Die redacteur, vsn der Pligt, heeft altijd een gemeen scherpe pen, anti boer. Dus ik vind dit artikel minder tenenkrommend als veel andere landbouw gerelateerde nu.nl artikelen. Het zal wel niet de reden zijn, maar ik heb de redactie paar maal erop gewezen dat ze uitsluitend eenzijdige, opruiende artikelen over de landbouw publiceren zonder de andere kant te belichten, zonder nieuwsgierig te zijn. Zou dit artikel (vd week ook al een veel gematigder artikel) de 2e zijn in een rij van wat eerlijkere verhalen? Wat ik wel zorgelijk vind (al jaren) is dat je bij heel veel media "specialisten" uit Wageningen tegenkomt. Nou die praten de landbouw allen maar tegen..wat een kwakbollen crossen daar ook rond vor tig duizend met alleen beetje theorie in de sokken.
bio boer
@Weidezicht vaak speelt ook sensatie een rol zaai verhaal verkoopt niet nieuws maken is ook economische activiteiten hoe meer lezers hoe meer inkomsten dan kan de waarheid of nuance daar onder leiden om het verhaal dan minder sterk wordt
+2
Vdejong
Quote Reactie van @bio boer:
zaai verhaal

graan, gras of mais?
Weidezicht
@bio boer wat jij zegt, klopt soms ook wel. Masr bij nu.nl en zo zijn er ook wat kranten, gaat het lang niet altijd om sensatie, masr kiezen ze gewoon de groene, linkse invalshoek zonder verder hoor of wederhoor of "nieuwsgierigheid" gewoon schrijven wat hun publiek het liefste hoort.
bio boer
@Weidezicht
Quote:
gewoon schrijven wat hun publiek het liefste hoort.

Gewoon hún klanten bedienen

Als ze nu op eens heel ander geluid laten horen zal hun vaste lezers niet naar het zin zijn
DJ-D
Poe wat zijn de belangenbehartigers invloedrijk. De medicijnenleveranciers en chirurgen kunnen niet lobbyen. Gaat maar 100 miljard naar zorg. Leraren staken ook nooit 48 miljard naar onderwijs. Die werken zich de barsten maar 12 weken vrij. Nee Lto enzo onze behartigers kunnen dingen regelen in pot van 2.5 miljard dat naar Landbouw en ook natuur ieder jaar gaat en 0,75 miljard vanuit Europa. Poe en de gewone man maar belasting betalen....

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's dumpen , asbest , afval , regels , boerenprotesten , boeren en Kosten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
11
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
3.294