Rabobank-topman: Boeren lenen minder door onzekerheid over landbouwbeleid

Rabobank leent steeds minder aan boeren en ook een speciale pot van 3 miljard euro voor verduurzaming van het boerenbedrijf is niet populair. Volgens de topman van de bank bevinden boeren zich in een impasse.

Deel dit topic

Reacties

+3
Twentsch Land
Ik snap de boeren wel ...... baas blijven op eigen erf 😉
blijfpositief
Rabobank,ze trekken eerst je poot onderuit,hangen er een strop aan,en vragen dan of je terug komt.
+1
demelkboer
Wel lullig als je duurzaamheid wil financieren maar niemand je geld wil
GJKlaassen
Kadootje voor de Rabo topman

bol.com/nl/nl/…
+3
MBMB
Die Rabo, blabla over duurzaamheid en Datema wil niet meer financieren als je niet aan zijn standaard van duurzaamheid voldoet, maar ondertussen wel het grootste pluimveebedrijf van Oekraïne financieren met vele tientallen miljoenen.. 900 miljoen kippen. De Rabo denkt om zijn eigen hachje: hier duiken voor ER en de boertjes in de hoek zetten voor duurzaamheid, maar ondertussen het geld gewoon naar voedsel uit het Oostblok verplaatsen.. goed voor 4,4 miljard winst. F* hypocrieten.
Kars
@MBMB zo zijn ze. Hypocrieten zijn het. En Europa net zo.
willemvanaaken
Sinds het optreden van Knot in Buitenhof op tv voel ik me door de Rabo best wel in m'n rug gestoken. Geen stijl om je afkomst zo te verloochenen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's landbouwbeleid , rabobank , bank en boeren geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0