Bedrijfsspecifiek meten van emissies komt stapje dichterbij

Juridische inbedding van het realtime betrouwbaar meten van stalemissies met sensoren als onderdeel van een doelschriftvergunning is een stap dichterbij gekomen. Donderdag 25 januari is tijdens het Landelijk symposium bedrijfsspecifiek meten van stalemissies met sensoren in Ede het eerste exemplaar van een nieuw meetprotocol overhandigd aan demissionair minister Christianne van der Wal van Natuur en Stikstof.

Deel dit topic

Reacties

Noorderling
Gokken doe je in het casino.
Een gemiddelde is leuk, maar wie weet waar die staat en of die beneden gemiddeld staat?
Voor hetzelfde geld is het je eigen valstrik op weg naar halveren.
MBMB
Zozo nu het hele stikstofverhaal gaat omvallen, snel naar een ander systeem: emissie belasten, dat heeft de minister voor ogen. Modelletje zus modelletje zo, nu maar eens (verplicht) real time meten op kosten van jouzelf natuurlijk. Verplichte peperdure apparatuur in en op de stallen, de mestsilo, de CV etc. meten maar eerst zullen we een generieke korting toepassen en het knijterhoog tarief voor uitstoot van de boer bedenken. Gelijk dan ook maar voor alle huishoudens, alle andere bedrijven, industriepijpen, vrachtverkeer., toch??

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's onderdeel , stikstof , natuur , meten , symposium , betrouwbaar , christianne van der wal , van der wal en nieuw geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0