Duitse boeren zetten protesten door: ‘Ontevreden over toezeggingen’

Ook deze week zullen boeren in Duitsland grote protesten organiseren uit onvrede met de landbouwsubsidies waar zij op worden gekort. Protesten worden onder meer gehouden bij de Berlijnse landbouwbeurs Grüne Woche, waar ook de Nederlandse minister van Landbouw Piet Adema aanwezig is. ‘Ze zijn nog niet tevreden over de toezegging die de regering heeft gedaan’, vertelt Duitsland-correspondent Derk Marseille over de protesten die doorgaan.

Deel dit topic

Reacties

+1
Erik1979.
Wenn die Brandmauer zur AfD bestehen bleibt, werden die Grünen weiter regieren. Jede Demonstration wird dann sinnlos sein. Eine Partei, die nur von 10% unterstützt wird, wird Deutschland beherrschen. Die Grünen sind sehr ideologisch und zerstören ganz Europa. Sie schließen jeden aus, der nicht ihre Ideologie teilt. Die Grünen sind wie ein Baum: Wenn die Blätter fallen, sind sie braun.
+2
Erik1979.
@Erik1979. Even gekopieerd van een aantal berichten wat rond ging
+1
@Erik1979. Zojuist nog een demonstratie gezien op de Duitse Journaal die vandaag gehouden was tegen de Afd , waren 20.000 mensen aanwezig .
+2
Erik1979.
@Hans is Hobby boer ja.... Ongelooflijk wat een tijden. Ik wil de propaganda eigenlijk niet zien maar nu is het ek. Iedere keer in de pauze zie je door de Grüne bepaalde reclame als journaal uitgezonden. Hoe meer propaganda en leugens er verteld worden over de afd des te meer stemmen gaan ze krijgen. Het is ook totaal ondemocratische om zoveel kiezers uit te sluiten. De mensheid leert niet van de geschiedenis. Anders had 10 % van de bevolking niet zo'n macht.
+3
Nevergiveup
@Erik1979. Hier zie je ook al reclame van Radboud Universiteit , niet hoe goed ze les geven , maar van die apocalyptische beelden over de natuur .....

Betaald door ....

Bizar.
hip
@Erik1979. Ze nemen alle scenario's door (Zag of zie je in die WEF 'kristallen' zo ik ze maar noem, met al die verbindingen, en als je erop klikt komt er een nieuwe en dat gaat oneindig door (denk door AI ontworpen)) maar hier gaan ze net als met Trump in de fout. Hoe meer je ze in de schijnwerpers zet, negatief of positief hoe populairder ze worden
+1
Framos
@Erik1979. Ze demonstreren tégen rechtsextremisme, niet vóór de Grünen. Je hoeft niet voor de Grünen te zijn om tegen rechtsextremisme te zijn, weet je....
+1
Erik1979.
@Framos dat is weer zo'n verkeerd beeld wat jij beschrijft. Er is maar 1 ideologische extremistische partij. Dat zijn de Grüne. AFD geeft maximaal weerstand tegen deze extremistische partij. AFD wordt geframed als rechts radicaal. Doordat de grote tv zenders afhankelijk zijn van subsidies en de AFD die wil afschaffen of in iedergeval wil reduceren werken ze volop samen tegen de AFD. De AFD kun je in verste verte niet vergelijken met de pvv. Zijn totaal niet racistisch. Misschien enkele wel maar dat houdt je toch, heb je in iedere partij. De basis is een partij die staat voor Duitsland. En dat vind ik en op dit moment 25% van de Duitsers goed. Wij willen onze eigen bruggen gemaakt hebben inplaats van fietspaden in Peru voor 600.000.000. wij willen goedkope energie door onze eigen kerncentrales weer aan te zetten. Wij willen onze eigen voedsel productie inplaats van ongecontroleerd uit het buitenland. Wij willen afbouw van subsidies en belastingen. Wij willen terug naar een soort eeg en minder Europa. De afd weet ook dat Duitsland niet zonder buitenlanders kunnen. Die willen de huidige immigratie wetgeving door voeren. Mensen die geen asiel hebben gekregen of crimineel zijn het land uit zetten. Mensen die zich positief gedragen zijn ook bij de afd meer als welkom. Zelfs de vrouw van Alice Weidel is een buitenlander. Daarbij zijn de demonstraties georganiseerd door extreem linkse groeperingen. Die organiseren het na voetbal wedstrijden zodat de supporters mee kunnen lopen. Daardoor veel aanhang. Levens gevaarlijk. En antie democratische. Ze sluiten 25% van de mensen uit door propaganda. De afd heeft het nooit over uitsluiten, die hebben het over inhoud.
@Erik1979. Vandaag weer vele mensen die tegen Afd demonstreren , plaatselijk meer dan 50.000 mensen op de been . Naar schatingen MEDIA vandaag ruim 1 miljoen die voor Democratie zijn , maar niet inzien dat het juist afgebroken wordt de zittende lieden .
+2
weurding
Erik1979.
Net binnen op de lsv groep. Gaat zo fout hier. Geen fijn land meer met zoveel haat.

(klik om te vergroten)

+1
Erik1979.
@Erik1979. Raar dat al die mensen die hier tegen de afd zijn niet hier afstand van nemen. Ik kom voor mijn mening uit. Ik sta voor wat ik doe en zeg. Ik probeer niemand lastig te vallen en een ieder die ik een hand kan geven om op te staan als die gevallen is zal ik mijn hand toe rijken. Daarom ben ik weer diegene die dood moet. Omdat ik tegen de ampel regering ben en er gewoon geen alternatief is behalve de afd. Het gaat echt goed fout hier in Duitsland. En Duitsland neemt veel van Europa mee. Uitsluiting is geen democratie.
+1
@Erik1979. dissident.one/het-loopt-uit-de-hand-in-duitsland-o…

Ja Erik1979 het zijn vreemde tijden , maar ik sta wel aan jou zijde en die hand kun je van mij krijgen .

Daarnaast bij Pamiers waar boeren demonstreren en de weg afgezet was is een boerenvrouw die lag te slapen gestorven door dat iemand door een versperring (3 km vooraf aangegeven ) was gereden en met 100 km per uur strobalen in gereden .
Boeren hadden daar een onderkomen gebouwd van strobalen waar ook geslapen konden en daar is de auto dus ingereden .

sudouest.fr/economie/agriculture/…
@Hans is Hobby boer Daar gistermorgen door die ongeval een jonge boerenvrouw is gestorven is nu ook de dochter van 12 gestorven die daar ook lag te slapen .

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's duitsland , landbouw , piet , landbouwbeurs , landbouwsubsidies , boeren en piet adema geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
14
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0