Kabinetsdelegatie naar World Economic Forum in Davos



Quote:
Minister-president Rutte neemt dinsdag 16 en woensdag 17 januari 2024 in het Zwitserse Davos deel aan het World Economic Forum (WEF).

Deel dit topic

Reacties

+1
vannorden1993
@vannorden1993 Gaat niet gebeuren.
Demissionair en Rebuild Trust….
Eneufiseneuf!!
+9
de jonge
Gutgut rebuiliding trust.... waarom moet de wef trust rebuilden als ze het zo goed met de mensen voor hebben.....of hobbelen niet alle schaapjes meer klakkeloos achter het geklets aan en moet er even een nieuwe strategie uitgelegd worden.. want het doel blijft toch die simpele onderdanen geheel kunnen sturen en beinvloeden toch?
Groen1
Groen1
Groen1
kanniewaarzijn
@Groen1 Ze moeten zichzelf wel in stand houden natuurlijk. (Dit is een reactie op het 1e filmpje)
hans1980
Thedros (WHO) heeft al gezegd dat we minder vlees moeten consumeren
+2
Achso
@hans1980 en FAO zegt meer vlees en zuivel..
+2
ronald73
Het beste wat ze kunnen doen om vertrouwen terug te winnen is voorlopig even niets doen.
+6
jordi 1455
@ronald73 Het beste is het wef in zijn totaliteit te ontbinden, want de mensen die daar komen zijn meestal mede-verrandwoordelijk voor de grote problemen op deze aardkloot en proberen je oplossingen aan te smeren waar zij flink aan gaan verdienen.
de jonge
@jordi 1455 en dit is het toekomstbeeld wat ze voor het klootjesvolk in de aanbieding hebben..
.
Kars
@de jonge wanne klets . Klimaatakkoord parijs is bij mijn weten helemaal niet co2 neutraal. Maar terug naar uitstoot van 1990 ofzoiets.
Klimaat neutraal is hetzelfde als een failliete economie na streven. Iemand mag mij vertellen hoe met lenen en delen we de economie aan het draaien houden?
de jonge
@Kars jij mag het wel klets vinden maar dit komt toch echt uit het jeugdjournaal (andere bronnen vinden sommige mensen wappieachtig dus vandaar een ""betrouwbare"" bron) en het is algemeen bekend dat a1 de komende jaren forsfors toe gaat nemen....
Kars
@de jonge jeugd indoctrinatie journaal noem ik dat altijd. Je kinderen worden daar helemaal gek gemaakt door naar te kijken. Hyperloop is al failliet voorzover je nog niet wist.
de jonge
@Kars jeugdjournaal.nl/artikel/… de koning ook al aan de meelwormen....
+6
George
Ze kiezen wel een mooi land uit om vandaar uit hun wil de wereld op te leggen.
+3
hip
@George Ligt nog wel genoeg sneeuw zo te zien, volgens voorspellingen uit 1990 zou wintersport nu niet meer mogelijk moeten zijn.
George
Quote Reactie van @hip:
volgens voorspellingen uit 1990 z

Deden ze toen al van die rare voorspellingen dan? Heb je daar een bron van? Ik kan me er niks van herinneren.
+1
hip
@George Het WEF niet specifiek .
+1
weurding
@George gladjakkers moeten iets te glijden hebben😄
+1
Erik1979.
Wolfshek daarheen sturen. Hek eromheen. De wapens die ze naar Oekraïne willen sturen daarheen om de zooi te bewaken. Internet telefoon en alle verbindingen weg. En dat zooitje daar laten zitten en nooit meer weg laten gaan. Stelletje criminelen zijn het.
+7
ronald73
@Erik1979. Binnen dat hek kunnen ze dan mooi eens proef op de som nemen met hun eigen stelling 'You will own nothing and will be happy'. Ik ben benieuwd naar hun evaluatie 😉
+7
Erik1979.
@ronald73 eerlijk gezegd hoop ik dat ze gelukkig zijn zonder dat ik er ooit nog iets van hoor.
hans1980

+6
labella
Lees net dat de escortservice overuren draait bij het WEF! Iedereen wordt dus wel weer flink genaaid in Davos!
+1
hip
@labella Wij nog het meest zonder dat we er lol aan hebben
+4
hans1980

Jawis
@hans1980 wie is deze legend?
+2
p.w.
@Jawis Hij photoshopt zich in allerlei filmpjes. Maar wel leuk bedacht.
hans1980
@p.w. deze is idd fake maar wel geweldig
+5
p.w.
Davos
Telegraaf LEON DE WINTER
Citaat:

"Ik kan me voorstellen dat je je uitverkoren voelt als je in Davos mag deelnemen aan het World Economic Forum, het meest elitaire event dat de wereld kent. Daar leeft de ‘Davos Man’ (spreek dat op z’n Engels uit), die zijn opvattingen toetst aan die van de beste experts, de machtigste investeerders, de slimste politici.
Misschien is dat ‘toetsen’ een verkeerd woord. Het is beter om te zeggen: daar bij het WEF kun je de visionaire opvattingen verinnerlijken die in globalistische kringen heersen. Een voorbeeld is hoe men in Davos over het klimaat denkt. Voor de Davos Man geldt een onverbiddelijk axioma: de aarde verkeert in een klimaatcrisis.
In de roze zalen van de hotels en in de besneeuwde straten huivert de Davos Man van CO2. Dat goedje is de duivel achter klimaatverandering. De opvatting dat klimaatverandering het gevolg is van veel factoren die de mensheid niet kan beheersen - factoren zoals de zon, vulkanisme, de onregelmatigheden in de aardas en in de bewegingen van de aarde rond de zon -, wordt door de Davos Man weggehoond; wetenschappers die met dergelijke onaanvaardbare nuances vertrouwd zijn worden uit de straten van Davos gejaagd, want ze zijn klimaatwappies. De Davos Man weet tot in het diepst van zijn vezels: CO2 is eng.
In Davos worden er geen samenzweringen gesmeed voor het overnemen van de wereld door het WEF. Dat hoeft niet om het WEF toch buitenproportioneel invloedrijk te maken. Dat is de verdienste van Klaus Schwab. Hij oogt en spreekt – wie heeft hem gecast? - als een akelige, machtswellustige figuur in een James Bond film, maar het is hem gelukt om een particulier initiatief om te zetten in een wereldomvattende ‘thinktank’. Het feit dat het WEF bestaat, en dat bedrijven en overheden handenvol geld uitgeven om er te mogen zijn, om schouder aan schouder te kunnen verkeren met Bill Gates of president Macron, betekent op zich al dat daar iets bijzonders gebeurt: de verfijning van persoonlijke en institutionele netwerken, en met name de definiëring van de samenwerking tussen multinationals, miljardairs, wetenschappers en overheden.
Dat laatste is het centrale idee van Schwab: multinationals, miljardairs, wetenschappers en overheden moeten als technocratische voorhoede de mensheid leiden uit de levensgevaarlijke bedreigingen die samenhangen met CO2, virussen, desinformatie, Donald Trump, het eten van vlees, zomaar in je auto ergens voor de lol heen rijden. Gewone burgers hebben geen oog voor de noden van de aarde en de mensheid, dus is er een voorhoede van uitverkorenen nodig die de massa’s zal leiden naar een verbeterde mens die groen, schoon, en ten diepste onbaatzuchtig is. Uit zichzelf zal die gewone burger dat niet doen omdat hij egoïstisch is en niet verder kijkt dan zijn neus lang is. De uitverkorenen kunnen naar 2050 en nog verder in de toekomst kijken.
Wat is Davos nou eigenlijk? Ik denk dat het een vorm van ‘sensitivity training’ is. Je leert er wat en hoe je moet denken over de globale issues van de mensheid. Als je de training hebt gehad, en geld en/of politieke macht hebt, dan ben je een Davos Man.
Vandaag waren er op het WEF sprekers over ‘de barometer van globale samenwerking: ‘Van klimaatactie tot handel en globale veiligheid, de contouren van globale samenwerking zijn dynamisch’. Daarin klinkt een cultuur door van ‘globaal’ aanpakken, ‘globaal’ handelen, ‘globaal’ leiden. Wat lastig is, is dat daarbij gewone burgers de uitverkorenen voor de voeten kunnen lopen.
Het is misschien niet aardig om te zeggen, maar deze vorm van globalisme is een achterneefje van het Italiaanse fascisme, waarin de maatschappelijke krachten gebundeld werden door sterk nationalistisch leiderschap. De globalisten hebben die nationale staat vervangen door de internationale staat, ofwel de hele aarde, en dat bundelen is alleen mogelijk met sterke leiders die ‘top down’ regeren. In het Italiaanse fascisme werden de belangrijkste maatschappelijke processen door de toplagen van de industrie en de politiek gestuurd en beheerst, en daarvan lijken veel globalisten ook te dromen. Van essentieel belang voor de Italiaanse fascisten was het vermogen om de communicatie te beheersen en het gedrag van de burger te beïnvloeden. Propaganda was een machtig wapen.
Wie het niet met de Davos Man eens is over de klimaatcrisis of de oorlog in Oekraïne, kan niet anders dan een miezerig burgertje zijn dat eigenlijk geen recht van spreken heeft. Dit burgertje verspreidt ‘desinformatie’, en Artificial Intelligence, mede met de hulp van programmeerbaar digitaal geld, zal het op een dag zodanig isoleren dat niemand het burgertje nog kan horen.
Onze regeringsjet had vertraging. De Davos Men aan boord, de demissionairen en onze Koningin, waren gelukkig op tijd voor de diners. Wie betaalt dat? Zou het… dat burgertje zijn?"

telegraaf.nl/watuzegt/1663616125/…
arie.j
Och , och, alle complot fantasten die draaien vele overuren
Nou ik ga gewoon naar bed, en zij mogen er zelf van wakker liggen.
+2
weurding
@arie.j ook in je slaap kun je "verrast" worden😄
demelkboer
@arie.j het gaat niet om complotten maar om democratisch mandaat
arie.j
Quote Reactie van @demelkboer:
@arie.j het gaat niet om complotten maar om democratisch mandaa

O, en hebben ze daar beslissingsbevoegdheid boven de EU en de parlementen van de lidstaten?
+1
demelkboer
@arie.j daar wordt gestroomlijn war iedereeen moet vinden. Je hebt gezien met van huffelen wat de rol van Nederlands parlement is. Parlement zegt nee , Europa, zegt ja. Dus het gebeurd
+2
hip
@arie.j Het was altijd een wazig (praat)clubje en niemand had/heeft het in zijn bio staan dat ze er lid van waren/zijn. Maar onze regering heeft er gewoon bindende afspraken mee waar het zich aan te houden heeft. Parlement is hier nooit van op de hoogte gebracht van afspraken met deze nooit officieel erkende entiteit. De regering deed tot anderhalf twee jaar geleden altijd zeer krampachtig over als het WEF ter sprake werd gebracht (door maar een partij en de anderen vinden het schijnbaar allemaal prima) maar had er wel bindende afspraken mee gemaakt. Het WEF bemoeid zich zelfs met benoemingen op ambtelijk niveau. De strategische posities tot op provinciaal niveau (wellicht ook lager) moeten door de goede poppetjes met 'de juiste visies' worden ingevuld.
Bennie Stevelink
@hip
Quote:
Maar onze regering heeft er gewoon bindende afspraken mee waar het zich aan te houden heeft

Welke sancties worden tegen Nederland genomen als we de afspraken niet nakomen?
Als er geen sanctie worden genomen of kunnen worden genomen is het nakomen van de afspraken een vrijwillige keuze. Wij blijven in dat geval geheel vrij in onze zelfbeschikking. De afspraken zijn in dat geval slechts ijkpunten waar wij ons vrijwillig aan conformeren.
+1
Realisme
@Bennie Stevelink onze overheid legt alleen wel dwingende maatregelen op om deze afspraken na te komen.
Bennie Stevelink
Quote Reactie van @Realisme:
onze overheid legt alleen wel dwingende maatregelen op om deze afspraken na te komen.

Alleen als het gekozen parlement er mee instemt. Daarmee is het onze eigen keuze.
+3
Jawis
@Bennie Stevelink net zo als met van huffelen?
+2
Albert Altena
@Bennie Stevelink En dat gekozen Parlement is maar moeilijk te overreden.
Dit komt doordat "vriendjes" elkaar functies toe schuiven, gesteund door onwetende media.
+3
Erik1979.
@Albert Altena wij leven in een democratie. Als we willen dat het stopt dan stopt het. Belangrijkste wat we dit jaar moeten doen is in Europa zorgen dat er minstens 70% gaat stemmen. Maar 80 tot 90% is nog beter. Dan kan er een eu critisch geluid in de eu komen. Zo'n Verhofstadt zijn macht ontnemen. En gaan voor allemaal soevereine landen met een samenwerkingsverband in Europa. Is nu dit jaar gewoon mogelijk. Wij moeten wel opstaan. Als we te lang wachten dan kan het voorbij zijn. Ome Klaus praat al over het stemmen af te schaffen. Is niet meer nodig volgens hem met de huidige technologie.
+1
Realisme
@Bennie Stevelink jajaja als alles werkt zoals het hoort klinkt het mooi
Jawis
@Bennie Stevelink torenhoge boetes
Peter79
@Bennie Stevelink als er dan toch zo'n negatieve smaak om dat wef hangt, kunnen we toch gewoon alle banden verbreken.
Erik1979.
@Peter79 FvD zou nu gewoon de zelfde motie kunnen indienen. Als ze ballen hebben doen ze het. Weten we of pvv rug recht houdt. Carolein stemt zeker voor zo'n motie. Pieter is de vraag.
+3
Marco69
@arie.j Intussen wordt hun agenda WEF en VN wel uitgerold. Over influx massa's migranten invoeren klimaatbeleid ect stond in geen enkel verkiezingsprogramma (een na laatste verkiezingen) . Er worden zaken overgenomen die daar bekokstoofd worden. Hoezo democratie ? Kijk maar dichter bij huis, RFC implementeert ook sustainable goals van VN.
Geen ene boer die daar om gevraagd heeft.
frieslandcampina.com/uploads/2023/…
+1
ronald73
@arie.j Ik merk regelmatig dat u heel wat energie steekt in het proberen om bepaalde complottheorien onderuit te halen met diverse artikelen, linkjes van onderzoeken e.d. Ik denk dat u er dus net zo vaak, zo niet vaker, 'wakker' van ligt.
arie.j
Quote Reactie van @ronald73:
@arie.j Ik merk regelmatig dat u heel wat energie steekt in het proberen om bepaalde complottheorien onderuit te halen met diverse artikelen, linkjes van onderzoeken e.d. Ik denk dat u er dus net zo vaak, zo niet vaker, 'wakker' van ligt.

Je doet maar hoor, stel je voor dat je eens niet zou ontdekken dat er bepaalde netwerken zijn.
Man heel Brussel hangt van Lobbyisten aan elkaar, maar dat is dan weer gewoon.
+1
Achso
@arie.j in Oosten heet dat corruptie.
arie.j
Quote Reactie van @Achso:
@arie.j in Oosten heet dat corruptie.

Nee, bij corruptie gaat er grof geld onder de tafel door.
Als dat bij lobbyen zo zou zijn naar de leden van het Europarlement, dan stonden de kranten (en het nieuws op de overige media) morgen bol.
+2
Achso
@arie.j ah, ik ben gerust gesteld..
+4
Erik1979.
@arie.j sorry Arie maar er zijn meerdere corruptie zaken in de eu bekend. Maar dat komt natuurlijk niet in de kranten van de Belgen op de tv of op nu.nl...... dat je daarom niet op de hoogte bent wil niet zeggen dat het niet gebeurd.
arie.j
Quote Reactie van @Erik1979.:
@arie.j sorry Arie maar er zijn meerdere corruptie zaken in de eu bekend. Maar dat komt natuurlijk niet in de kranten van de Belgen op de tv of op nu.nl...... dat je daarom niet op de hoogte bent wil niet zeggen dat het niet gebeurd.

En er lopen ook nog zware misdadigers rond, zelfs in Duitsland
+1
Bennie Stevelink
Quote Reactie van @Erik1979.:
sorry Arie maar er zijn meerdere corruptie zaken in de eu bekend. Maar dat komt natuurlijk niet in de kranten van de Belgen op de tv of op nu.nl...... dat je daarom niet op de hoogte bent wil niet zeggen dat het niet gebeurd.

Macht corrumpeert altijd, in een dictatuur en in een democratie. Er is een doorlopend proces van corruptiebestrijding nodig. Net zoals het servies iedere dag afgewassen moet worden van etensresten omdat anders binnen een paar dagen de schimmel erop zit.
Een goed werkende democratie heeft een effectieve corruptiebestrijding. Ook de vrije pers speelt hierin een rol.
Een dictatuur zoals Rusland of een autocratie zoals Hongarije heeft dat niet.
+2
Zwaagdijk
@Bennie Stevelink ja Bennie dat klopt, maar hier in Holland lijken we geen journalisten meer te hebben maar lobbyisten. Een anders denkende wordt verketterd. Corruptie tiert hier ook.
+1
Erik1979.
@Zwaagdijk in Nederland zijn er heel veel goede journalisten met een rechte rug. Marianne Zwagerman heeft jullie een grote dienst bewezen in het stikstof dossier. Helaas moet zij het doen zonder bijstand van de staat. De alternatieve media is echt goed aan het worden. Onafhankelijk nieuws.
+5
Zwaagdijk
@Erik1979. Marianne Zwagerman is een topper. Maar heel veel in kranten en tv is 1 kant op. En als je niet meedoe in het spelletje dan wordt je gewipt ben je je baantje kwijt. Zwagerman is echt buiten categorie
+1
Achso
@Bennie Stevelink volgens mij is Orban toch echt gekozen. Maar iedereen die jij niet mag, wordt gelabeld en een verhaal omheen gebouwd.
+1
pieta
@Achso Poetin is toch ook gekozen.
+1
Jawis
@pieta en trump ook
Bennie Stevelink
@Jawis
Quote:
en trump ook

Bij de laatste verkiezingen niet, die heeft Biden gewonnen.
+3
labella
@Bennie Stevelink Dat is niet waar, Trump had veel meer stemmen maar er is gerommeld met de uitslag 😀
Erik1979.
@labella dode Republikeinen hebben toch ook stemrecht in de usa
weurding
@Jawis en wilders😏
Bennie Stevelink
@Achso
Quote:
volgens mij is Orban toch echt gekozen.

Dat hij gekozen is betekent niet dat er een goed werkende democratie is. Het fundament van de democratie is de rechtsstaat en niet de verkiezingen.
Achso
@Bennie Stevelink echt? Werkt goed in Nederland en Brussel dan
+5
Albert Altena
@Bennie Stevelink De NPO behoort een neutrale partij te wezen.
Doe eens een gok hoe zij politiek gezien zijn in te delen.
Ik kan je één zeggen: Het is geen afspiegeling van de verkiezing.
hip
@Bennie Stevelink Ik denk dat Rusland met jaloezie kijkt naar de propaganda en censuur die over ons wordt uitgestort. Niet dat ze er zelf niet aandoen maar vrije pers hebben we zeker niet en de pers wordt steeds onvrijer. Jan Roos legt het op zijn wijze 'haarfijn' uit hoe dat werkt
Bennie Stevelink
Quote Reactie van @hip:
maar vrije pers hebben we zeker niet en de pers wordt steeds onvrijer.

Dat de pers eenzijdig is betekent niet dat er geen persvrijheid is. Er wordt niemand gevangen gezet vanwege het uiten van zijn mening.
Daar komt bij dat wij steeds minder afhankelijk zijn van de reguliere pers door de ontwikkeling van social-media. Iedereen kan reageren of zijn eigen vlog maken.
hip
@Bennie Stevelink De Digital Service Act is aan jouw aandacht ontsnapt zeker
+1
de jonge
@hip sommigen houden de oogschelpen gewoon op......
Bennie Stevelink
Quote Reactie van @de jonge:
sommigen houden de oogschelpen gewoon op......

Welke arrestaties of vervolgingen heb ik gemist?
Achso
@Bennie Stevelink er zijn verschillende manieren van kaltstellen: direct de bak in of aanmerken als wappie, complot theory, cancelen en je leven onmogelijk maken. Corona schandaal is daar een goed voorbeeld hoe dat in zijn werk gaat of Nordstream 2 oplichting.
Bennie Stevelink
@Achso
Quote:
er zijn verschillende manieren van kaltstellen: direct de bak in of aanmerken als wappie, complot theory, cancelen en je leven onmogelijk maken. Corona schandaal is daar een goed voorbeeld hoe dat in zijn werk gaat of Nordstream 2 oplichting.

Corona-activisten aanmerken als “wappies” is niet gedaan door de overheid maar door burgers met een andere mening. Daarnaast vind je dat het woord “complot-theorie” niet gebruikt mag worden.

Het komt op mij over alsof jij mensen wilt verbieden een mening uit te spreken die jou niet bevalt.
Een vraag aan jou en anderen in deze lijn: wat is nu het werkelijke probleem, dat jij je mening niet kunt uiten of dat anderen een mening uiten die jou niet bevalt?
+2
Achso
@Bennie Stevelink als je het woord complot theorie gebruikt, kom dan maar met een uiteenzetting waarom het dan een complot theorie is. Dat gebeurt niet. Alles wat niet in een voorgefrabiceerd narratief past, wordt in een box geplaatst. Dat heb ik je wel vaker gezegd, je doet hetzelf ook nogal vervent. Nu in Davos: er is al zo vaak gezegd door velen dat dat niet helemaal in de haak is, wat daar gedaan wordt.
Degenen die er voor waarschuwden zijn belachelijk gemaakt. Nu blijkt dat er in de waarschuwingen een zeer groot waarheidsgehalte zit.
Stikstof beleid: er is een tijd geweest dat jij er compleet achter stond. Iedereen die anders dacht werd voor van alles uitgemaakt. Nu ben zelfs jij bijgedraait. Ook wappie geworden
+2
Vdejong
@Achso
Quote:
Nu ben zelfs jij bijgedraait
zo de wind waait, waait zijn vestje
Bennie Stevelink
@Achso Het probleem is dus dat anderen een mening uiten die jou niet bevalt? Daar moet wat aan gedaan worden?
+2
Achso
@Bennie Stevelink zaken niet omdraaien: jij hebt mij voor democratie-hater en Putinlover uitgemaakt. Ik en anderen hebben geprobeerd de zaken nuances te geven. Dus wij hebben zaken belicht die jou niet passen. En dus worden we in een box geplaatst. Beproefd concept
Bennie Stevelink
@Achso
Quote:
Ik en anderen hebben geprobeerd de zaken nuances te geven

Jouw probleem is dus dat ik een mening heb geuit waarin ik tegenspraak heb gegeven aan jouw “nuances”? Jij voelt je dus alleen vrij in het uiten van jouw mening wanneer niemand daar wat tegenin brengt. Iedereen moet afstand doen van zijn vrijheid om een mening te uiten, die tegen die van jouw ingaat, omdat jij anders belemmerd bent in het uiten van jouw mening?

Ik zie een gelijkenis met het onderwerp “vrijheid”. Sommigen hier op Prikkebord willen een vrijheid waarbij zij zich door niemand wat hoeven te laten zeggen, zich van niemand wat hoeven aan te trekken en zich aan niemand wat gelegen hoeven te laten liggen. Deze vorm van vrijheid is echter alleen mogelijk als je de heersende partij bent in een dictatuur waar alle vrijheid voor jouwzelf alleen is en anderen geen enkele vrijheid meer hebben.
+1
Vdejong
@Bennie Stevelink waar het hart vol van is, loopt de mond van over. #dictatuur
Achso
@Bennie Stevelinkjuist, even herhalen als je in de spiegel kijkt. Door alleen al nuances in aanhalingstekens te zetten geef je me gelijk
de jonge
@Achso 3 jaar terug werd je ook voor wappie uitgemaakt als je het woord wef gebruikte en klaus schwab, dat werd afgedaan als dikke onzin, als ik dan nu kijk dat er een groep mensen is die eerst alles afdeed als fvd verhalen(die levensgevaarlijke club,haha) en weet al niet meer, en er niet meer omheen kunnen dat het daadwerkelijk zo is , hebben ze ook nog de kronkel om dit clubje in davos haast te promoten...Ik vraag mij dan echt af... hoe dan...
Jawis
@Bennie Stevelink wel eens gehoord van manning en snowden? Ja zoek maar even op......
Achso
@Bennie Stevelink oh ja? Waarom is RT dan verboden? BBC en CNN hebben meegeholpen om de invasie in Irak goed te laten aankomen bij de burgers. Hebben ze excuses voor aangeboden. Toen er Köln zoveel dames werden aangerand door mensen met bovengemiddeld pigment, werd dit door WRD gebagetelliseerd. Een nederlandse journalist heeft aan de redactie van WRD vragen gesteld, met als antwoord: orders van Berlijn!.
Redacteur ontslagen.
Achso
@Achso WRD moet WDR zijn natuurlijk
+1
de jonge
Wat zijn ze lekker bezig allemaal he, europa is in oorlog zeggen ze en de boeren willen ze het land uitjagen, lijkt mij dat het toch juist nu duidelijk moet worden dat voedselzekerheid op nummer 1 hoort te staan. ad.nl/video/productie/…
+3
weurding
@duitser maxima moet zich niet met politiek bezig houden, wat kleren showen, een beetje mooi zijn voor de bühne en op haar kroost passen zou ze de handen vol aan moeten hebben, gevaccineerd zijn of niet is allang geen thema meer en compleet overbodig nog te melden
+2
hip
@weurdingMooie geleidende schaal van microkredietjes voor de wereldbank in derde wereldlanden, naar het promoten van CBCD (uitfaseren cash) gekoppeld aan een dictatoriale digitale ID.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's world economic forum geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
93
DEELNEMERS
27
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN