VIDEO: Na fosfaat en stikstof zorgt waterkwaliteit voor meer onrust onder Nederlandse boeren

Deel dit topic

Reacties

Polder
De normen in oppervlaktewater in Nederland liggen doelbewust te laag voor een vruchtbare delta met maar een doel koude sanering sectoren. Let wel ook alles wat niet met vee te maken heeft: de normen zijn nauwelijks haalbaar in een vruchtbare delta, dus de totale( kunst- en dierlijke mest) bemestingsnormen van alle sectoren gaat aan geknabbeld worden.
+1
casev2
Was het daadwerkelijk maar dat waterkwaliteit echt het probleem is. Maar net als die hele stikstofsoap, weten wij allemaal wel beter. Het is gewoon de zoveelste stok om de hond mee te slaan, en dat wekt woede, maar vreemd genoeg ook berusting en moedeloosheid... we missen tjeerd de groot om het vuur aan te steken

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's stikstof , fosfaat en boeren geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN