Landbouw en stikstof hebben geen prioriteit bij de grootste partij van Nederland terwijl de uitdagingen gigantisch zijn | LC commentaar

Stikstof is nog altijd een van de grootste uitdagingen van Nederland. Die wordt er niet kleiner op met een groeiend mestoverschot. Toch lijkt het besef van urgentie moeilijk door te dringen.

Deel dit topic

Reacties

+1
hans-hans
Misschien weer een archief link erbij? want ik kan het niet lezen
+1
Galebreaker
@hans-hans mis je niks aan, links blaadje..
bio boer
@Galebreaker is toch ook wel zorg voor mij als alle grenzen die in de wet staan in 2030 /2050 en doen nu niks en de wet blijft dan moet er weer bloedbad ontstaan om aan de wet tevoldoen
cornelissen
@Galebreaker kunt uit het commentaar wel opmaken ,dat de aanpassing van de derogatie voor 2024 verloren is ,maar mogelijker wijs waait er in 2025 een andere wind in europa ( verkiezingen zijn dit jaar ,juni2024) en maakt misschien met andere eurocommissarissen derogatie een kans.
De commentator van LC ,vindt mest inruilen voor kustmest een slechte zaak.
Tinus78
@cornelissen denk dat meeste melkveehouders daar wel mee eens zijn
Putjeschepperr
Vreselijke kutkrant.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's landbouw , stikstof , mestoverschot en nederland geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0