Krimp is geen vies woord meer

Directeur Klaas de Jong van zuivelfabrikant A-Ware zei deze zomer op de Dag van Melk van het Noorden in Leeuwarden niet te begrijpen waarom krimp van de Nederlandse melkveestapel op de politieke agenda staat. Het aantal melkkoeien in de Europese Unie is sinds 1980 gehalveerd. De wereldbevolking groeit, de zuivelproductie daalt. Terwijl Nederlandse melk de […]

Bron

Krimp is geen vies woord meer
melkvanhetnoorden.nl

Deel dit topic

Reacties

cornelissen
Citaat van L van Dellen :In alle andere landen wordt gekeken naar het aantal stuks vee gedeeld door het aantal hectares grond. ‘Zolang dat in balans is, hoor je Brussel echt niet hoor.

Het enige wat ik hoor bij de NMV is actie tegen grondgebondenheid, want grondgebondenheid wordt onze ondergang..
Braboboer
Quote Reactie van @cornelissen:
want grondgebondenheid wordt onze ondergang..

Ligt er aan hoe je hem definieert

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's zomer , vies , melk , melkkoeien , melkveestapel , a-ware , klaas , leeuwarden en europese unie geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0