Ook het Noorden laat BBB vallen. Groningen en Drenthe stemmen volgens enquête op grote drie

Nieuw Sociaal Contract kan er samen met GroenLinks-PvdA en de VVD op rekenen de grootste te worden in Groningen, Drenthe en Friesland bij de verkiezingen op 22 november. BBB-stemmers in het Noorden stappen massaal over van Caroline van der Plas naar Pieter Omtzigt.

Deel dit topic

Reacties

+6
m uut m
Niet op de zaken vooruit lopen.
+3
Hans van Bergen
Deze kranten hebben allemaal samen (alle kranten zijn van 1 bedrijf) besloten dat Frans Timmermans moet gaan winnen en BBB gaan ze bashen.
+2
Frans1
@Hans van Bergen Timmermans gaat het niet redden
+5
weurding
cjw73
@Hans van Bergen helemaal met je eens. Is in sommige tv debatten ook duidelijk te zien dat ze hem uit de wind houden. En anderen geen kans geven om tegen hem in te gaan.
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @cjw73:
En anderen geen kans geven om tegen hem in te gaan.

Waar moeten ze tegenin gaan dan? Hij komt nergens mee, is inhoudelijk zeer zwak. In Op 1 gisteren met Pieter Omzigt was dat heel duidelijk: Pieter is inhoudelijk sterk en wat hij zegt is goed onderbouwd. Timmermans blijft in zijn zeer beperkte riedeltje hangen.
grös
@Hans van Bergen
'T is sowieso een erg linkse krant, DVHN.
@Hans van Bergen inderdaad
media wil ook graag dat mensen strategisch gaan stemmen. Dit is niks anders dan het gevolg van goede propaganda.
+1
Mc_douwel
Pieter is een wolf in schaapskleren
timmermans heeft zijn plnnen is europa niet geheel tot uitvoer kunnen brengen en wil dat nu in nederland proberen
vvd/cda heeeft het de laatste jaren al verprutst
pvv krijgt geen kans en
bbb moet ik nog zien of ze het redden
+6
MBMB
Nogmaals: elke stem voor de BBB is een krachtige BOERENSTEM. Lees en vergelijk de programma's, en zie dat er NU EINDELIJK een kans is om een partij in de regering te krijgen die écht iets voor ons zal doen en, LET OP, een machtige partij is in de Eerste Kamer. Een betere kans komt er niet he!!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's friesland , groningen , vvd , verkiezingen , drenthe , bbb , caroline van der plas , caroline , nieuw en omtzigt geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
10
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
2.732