Adema bezoekt familie die boerderij dreigt te verliezen

PAS-melders, de toeslagenaffaire en de afhandeling van de gaswinning in Groningen zijn allemaal ontstaan doordat de overheid niet functioneert. Dat zei demissionair landbouwminister Piet Adema tijdens een werkbezoek aan het melkveebedrijf van de familie Grin in het Flevolandse Biddinghuizen.

Deel dit topic

Reacties

+13
George
Echt verkiezingstijd. Dan bekommeren ze zich plotseling om de mensen en bedrijven. Als ze gekozen zijn hoor en zie je er niks meer van.
+1
jan 10
Quote Reactie van @George:
Echt verkiezingstijd. Dan bekommeren ze zich plotseling om de mensen en bedrijven. Als ze gekozen zijn hoor en zie je er niks meer van.

Daarom nu gebruik van maken.

Niet functioneren van de overheid', aldus Adema.
Belangrijke zin.
+3
Noorderling
Quote Reactie van @jan 10:
Daarom nu gebruik van maken.

Beetje empathie strooien voor de bühne.
Kom dan niet langs, over de rug van slachtoffers je goede bedoelingen meenemen, achterlaten, zonder resultaat. Zielig, treurig, ik weet niet wat ik er van moet vinden.

Quote:
De minister heeft ons niks kunnen beloven', vertellen Anje en Piet Grin. 'Wij hebben de keuze gemaakt. Het is bij ons wel gebeurd. Het kan nog wel een paar jaar duren, maar we gaan stoppen met pijn in het hart.'

Adema baalt dat deze situatie is ontstaan. 'Het is bijzonder pijnlijk dat dit bedrijf niet kan worden overgedragen aan een ander. Ook al heb je een mooie regeling, die pijn kan ik niet wegnemen en die pijn snap ik heel goed.'
chris-van-hagen
@Noorderling Schijnheilig.
+1
Vdejong
newholland6640
@Vdejong

Politiek eigen
+2
demelkboer
Ik snap niet dat familie Grin zich hier voor leent, en punt 2 Whats the use. Ze stoppen er toch mee zeggen ze
+1
cs-agrar
Quote Reactie van @demelkboer:
dat familie Grin zich hier voor leent

in promofilmpje timmerfrans zie je crv-voorzitter Duursma lopen..
Erik1979.
Hij heeft gelijk. Overheid functioneert niet. Regering is er verantwoordelijk voor. Ik hoop dat er niet teveel rondlopen met het Stockholm syndroom komende weken. Dit soort mensen zijn op zijn positiefs gedacht gewoon niet capabel.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's piet , familie , groningen , boerderij , overheid , melkveebedrijf , biddinghuizen , gaswinning , pas-melders en piet adema geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
0