'Banken en voerbedrijven moeten meebetalen aan oplossing stikstofcrisis'

Quote
'Banken en voerproducenten moeten meebetalen aan het oplossen aan de stikstofcrisis. Dat zegt emeritus-hoogleraar Jan Douwe Van der Ploeg in zijn nieuwste boek over de toekomst van de agrarische sector.'
Bron: Omrop Fryslân

Deel dit topic

Reacties

+3
familie pelle
Quote:
emeritus-hoogleraar Jan Douwe Van der Ploeg

Schijnbaar kun je deze titels vrij gemakkelijk krijgen gezien het gebrabbel wat deze man laat opschrijven. Toch moet het mogelijk zijn om in sommige gevallen deze titels weer af te kunnen pakken.
overstekend wild
@familie pelle dat je er überhaupt waarde aan hecht, het zegt mij niks. Niks over wat hij kan, niks over wat hij bereikt heeft en niks over waar hij voor staat.
+3
jan 10
Volgens mij heeft Industrie &burgers van vanaf wo 2 geprofiteerd van lage voedsel prijs.
Erik1979.
Volgens mij wil iedere Nederlandse boer de papier versnipperaar wel leveren om deze wetgeving te versnipperen.
oubi
Volkswagen, Mercedes, Toyota, ect ook laten meebetalen; bij het produceren van staal komt ook stikstof vrij.
Hypocriete opmerking van JD. Als wat we consumeren komst stikstof bij vrij. Dus uiteindelijk zijn de burgers zelf de vervuilers. Dus ook de betalers.
richard-de-wolff
Het zijn deels onze eigen cooperaties is dus ons eigen geld
+4
spotmelker
Er is geen fysieke stikstofcrisis! Dus niemand hoeft te betalen. Een schadeloosstelling voor groene idioterie zou wel gepast zijn.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's ploeg , toekomst , fryslân , boek en stikstofcrisis geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0