Kijkers Boer zoekt Vrouw Europa vol verbazing na 'grootste plottwist van seizoen'

In 'Boer zoekt Vrouw Europa' is het zondagavond tijd voor een vervelend moment: de boeren moeten voor het eerst een logé naar huis sturen. Bij de kijkers zorgt dit voor meerdere verrassende momenten. Zij en de kandidaten zelf zien de keuzes namelijk echt niet aankomen.

Deel dit topic

Reacties

+1
labella
Onvoorstelbaar dat Richard het leukste/liefste meisje wegstuurt en ik vrees dat ie voor het meisje gaat dat geen worst lust...🙈
+3
hans1980
@labella Als dat in de slaapkamer maar anders is
pieta
@labella Ik denk dat ie er totaal geen connectie mee voelt in de liefde. En dan wordt het niks.
+1
ntd79
@pieta en ik zit mij dan serieus af te vragen, stel het klopt allemaal, zou ik dan kunnen samenleven met een vega, wat ook in zou houden dat het ook niet in huis komt.
+1
ntd79
@ntd79 op voorhand zeg ik nee, maar nu zijn wij hier qua vlees eten ook wel erg
+1
pieta
@ntd79 Ik zou het op voorhand niet weten. Maar ff niet serieus, als ze geen worst lust of wil kreunen onder het genot van een lekkere worst wat moet je er dan mee? 😁
Jannus
Vind het allemaal toneel,je hebt de alles-mooi-vinders en de kat-uit-de-boom-kijkers,de eersten janken al bij een kleine tegenslag en de laatsten bekijken het nuchterder en weten dat het een hard bestaan is om de partner te zijn van een zelfstandig ondernemer en is incasseren ook nodig in die relatie.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's sturen , europa , boer , vrouw en boeren geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN