Arla houdt melkprijs opnieuw gelijk

De basis voor de voorschotsprijzen van Arla Foods voor conventionele en biologische melk blijft in oktober 2023 ongewijzigd. Wel is er een kleine aanpassing in het kader van de duurzaamheidsvergoeding en de wisselkoersaanpassing, waardoor de voorschotsmelkprijs onder de streep iets hoger uitkomt.

Deel dit topic

Reacties

Frits1
DMK/DOC ook
Melkboer16
@Frits1 en die gaan komende maanden als eerste plussen
Overstapper
En hoeveel NL boeren zijn lid van Arla? Enige tientallen. Gaat nergens over.
Cowboy3
@Overstapper Eigen leveranciers Arla door overname Walhorn - WUR eDepot
edepot.wur.nl/304461/
evmi.nl/nieuws/…
+4
jvt
@Overstapper Nou, nee. Arla heeft voor alle leden gelijke melkprijs , in alle landen. Dus wellicht voor nederland niet zo belangrijk, voor europa wel. En voor mandje van rfc ook wel een heel belangrijk iets.
Hans van Bergen
Het gaat over 30-40 melkveehouders. Farmel vele malen meer zie ik geen pries van
+1
robbies
@Hans van Bergen kun jij toch gewoon delen?
kearl
@Hans van Bergen Maken die de prijs openbaar dan?
jvt
@Hans van Bergen Toch een 60tal bij mijn weten, maar je hebt wel gelijk. Alleen brengt Arla persbericht uit naar de agrarische pers wat melkprijs is, en niet alle melkfabrieken doen dat. Wellicht dat daar het verschil zit van wel of niet publiceren.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melk , melkprijs en arla geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
1.787
TREFWOORDEN