Farmel zoekt meer melk voor duurzame stromen

De zuivelmarkt mag dit jaar iets moeilijker zijn, diverse verwerkers blijven op zoek naar nieuwe leveranciers. Farmel is er één van. De onderneming is specifiek op zoek naar enkele tientallen miljoen kilo's PlanetProof-, en biologische melk. 'Onze afnemers in de retail vragen erom', zeggen commercieel directeur Jan Henry van der Linde en commercieel manager Melk Jehannes Miedema.

Deel dit topic

Reacties

bio boer
Deze kwam ik tegen

(klik om te vergroten)

Bekkink
En wat is hun melkprijs op dit mome t?
+2
Greetje
@Bekkink Wordt je pas gewaar als je serieus met hun in gesprek gaat. Hoorde ik op de jerseyclub. Maar de boeren die er hier in de buurt aan leveren zijn best tevreden. Ik onderschat de Farmel mannen en vrouwen iig niet.
+1
GJ Bosch
Uit het interview met boerenbusiness:

Korte lijntjes en goede melkprijs
Van der Linde: "Wij betalen een concurrerende, marktconforme prijs. Melkveehouders weten over het algemeen wel hoe wij betalen. Dat is onderling goed genoeg bekend." Miedema vult aan: "Het is ook niet alleen de prijs wat belangrijk is voor melkveehouders.


Ze zijn wel heel erg vaag over hun melkprijs. Ik maak al een tijdje een melkprijsvergelijking. Als er iemand is die mij aan de gegevens van Farmel kan helpen, dan kan ik Farmel ook opnemen in de vergelijking.

Stuur maar een persoonlijk bericht

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's Miedema , melk , zuivelmarkt , retail , farmel en linde geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0