Gravende bever zorgt voor kadedoorbraak in Epe

EPE - In Epe (Gelderland) heeft een bever woensdagmiddag een gat in een kade gegraven. Het waterschap Vallei en Veluwe meldt dat er geen stukken grond onder water komen te staan door de doorbraak in een stuk van de kade tussen het Apeldoorns Kanaal en de Grift.

Meer: telegraaf.nl/nieuws/693428523/…

Deel dit topic

Reacties

Melkboer16
Geweldig toch
labella
Gewoon de "natuur" zijn gang laten gaan, dan komt het helemaal goed....
+1
-Jan-
@labella Ze snappen het nog steeds niet,moet eerst ergens een doorweekte dijk doorbreken bij hoogwaterafvoer
arie.j
Quote Reactie van @labella:
Gewoon de "natuur" zijn gang laten gaan, dan komt het helemaal goed.

Heel Nederland is in cultuur is gebracht, daarbij zijn bepaalde natuurwaarden aanwezig die we graag behouden of soms uitbreiden.
Maar als je bij zo iets kunstmatig als rivierdijken over "De Natuur"gaat praten, dan heb je het duidelijk niet begrepen
+1
Melkboer16
@arie.j joh ook al breekt er een dijk door. Dat moet dan maar, hetzelfde met de wolf als die een schoolplein oploopt en daar schade veroorzaakt. De overheden kijken weg en niemand durft meer iets want ze zijn oh zo bang buiten hun boekje te gaan.
-Jan-
@arie.j Dat uitbreiden kun je de natuur ook laten doen en het lijkt prima te lukken,bevers,dassen,zwijnen,wolven,ratten,ganzen,immigranten

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's water , bever , waterschap , veluwe , grond en gelderland geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0