Boerin Leonie wilde een nieuwe koeienstal: ‘Er komt niemand meer bij ons. Geen kopje koffie drinken, niks’

De documentaire De pijn op het platteland laat zien hoe het maatschappelijke sentiment rondom boeren verandert door verharde discussies. Het beeld van de knuffelboer uit Boer Zoekt Vrouw is ingewisseld voor de boer als boeman. Leonie Rouw (47) uit het Zeeuwse 's-Heer Hendrikskinderen raakte steeds verder vervreemd van de mensen en het dagelijkse leven in het dorp: ,,Er komt niemand meer bij ons. Geen kopje koffie drinken, niks.”

Deel dit topic

Reacties

Bartlehiemboer
Probleem gaat alleen maar groter worden.

In de nieuwe omgevingswet wordt er van je geëist Naast provincie en gemeente met omwonenden in gesprek te gaan wanneer je nieuwe (omgeving) plannen hebt. Zij kunnen dan het project tegen houden.

Veel burgers die denken alles te kunnen maar eigenlijk niets kunnen... , Of burgers die altijd overal tegen aan schoppen...

Zullen hier grif gebruik van maken om hun belangrijk te voelen.
Zo zit een mens nu eenmaal in elkaar.

Zie ook de extension rebellion blokkade vandaag.
Als je ze een concrete vraag stelt weten ze helemaal niet waarom ze daar op de weg zitten.

Maar...Lekker belangrijk.

Ik hou maar stille hoop dat het nieuwe kabinet al die onzin wetten of regels er uit gaat gooien.
Maar ik zie D66 alweer bij de demonstratie zieltjes winnen en ik lees Vvd alweer hoog in de peilingen

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's platteland , boer , boerin , vrouw , koffie en Koffie drinken geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0