Ook vicepremier Carola Schouten (CU) verlaat de politiek

De ChristenUnie-prominent vindt het na twaalf intensieve jaren in de Haagse politiek genoeg geweest. "Er staat een nieuwe generatie klaar."

Deel dit topic

Reacties

+6
de jonge
Tsja ze verlaten allemaal het zinkende schip, eerst de rotzooi creeeren en dan niet thuis geven, typisch de politiek van afgelopen jaren, zelf het probleem veroorzaken maar niets oplossen.
+2
BertK
@de jonge Als de nieuwe generatie door de oude is gevormd, dan hebben we er niet lang plezier van.....
de jonge
@BertK de nieuwe generatie word ingezet om de ingeslagen weg te vervolgen,totdat de burgers in totale controle zijn... cbdc geld, doe je niet wat de staat wil? word je tegoed weggestreept zonder pardon, daarom willen ze het contante geld eruit hebben, alles gaat om macht over de burger te krijgen. clausie vind het chinese model een goed voorbeeld, zal het daarom ook zijn dat we in de media haast niets te zien krijgen hoe het daar werkt? en dat ook bv een pvdd geen woord gerept heeft in tijden van de varkenspest daar hoe het eraan toe ging met grote gaten waar levende varkens in gedumpt werden met kranen....
+3
Nevergiveup
Carola laat de boel in Armoede achter ...

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's politiek en carola schouten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0