I&W blokkeerde regeling PAS-melders in voordeel van Lelystad Airport



Quote:
Het ministerie van Infrastructuur (I&W) wilde in 2021 alleen akkoord gaan met nieuwe afspraken voor zogenaamde PAS-melders – veelal boeren die te goeder trouw een melding hadden gedaan van hun…

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

+2
Nevergiveup
Wanneer krijgen gedupeerde alleen al de morele schade vergoed ....
BertK
Als je dan aan het handhaven gaat bij de agrarische PAS-melders, zal je dus ook consequent moeten zijn en handhaven bij de industriële en andere PAS-melders!
+1
Kars
@Groen1 rotvolk
+4
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Kars:
rotvolk

En iedereen die zegt dat we besodemieterd worden is een complotdenker (!)
Albert Altena
Je gaat geen huis bouwen als je er niet mag wonen.
Je gaat geen vliegveld bouwen als je er nooit vanaf mag vliegen.
Je gaat geen stal bouwen als je er geen vee in mag huisvesten.
+1
cornelissen
Quote Reactie van @Albert Altena:
Je gaat geen stal bouwen als je er geen vee in mag huisvesten.

Voor zover gebouwd en volgezet voor de peildatum van de fosfaatwetgeving pakte dat voor de fosfaatwetgeving tot heden toe hartstikke goed uit. Weliswaar ten koste van de fosfaat"knel"gevallen, die de vergunningen wel in orde hadden en in de armoede zijn geraakt, maar als het aan de belangenbehartiging ligt, is dat een gepasseerd station. Wat ook begrijpelijk is ,want ze hebben het zelf zo geregeld. En rechtvaardigheid ?? Als je zo denkt ben je een sukkel.
+1
jan w
Quote Reactie van @cornelissen:
Weliswaar ten koste van de fosfaat"knel"gevallen, die de vergunningen wel in orde hadden en in de armoede zijn geraakt,

En dat is ook weer een probleem die door de overheid zelf is gecreeerd. Iedereen is bijna 9% gekort op de fosfaatrechten, dit omdat er te veel zou zijn en dan geeft de overheid ongeveer 10% aan fosfaatrechten uit boven het plafond en dan ook nog eens, veelal aan bedrijven die nooit geen melkvee hebben gehad of helemaal nooit geen vee hebben gehad.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's lelystad , pas-melders en boeren geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0