Verwachting DOC over melkprijs komt uit

DOC Kaas houdt haar melkprijs over augustus op hetzelfde niveau als in juli. Daarmee komt de verwachting van de zuivelcoöperatie uit dat de melkprijs gaat stabiliseren.

Deel dit topic

Reacties

+1
kaas
Ik hoop dat ze gelijk krijgen maar ik voor zie toch nog een daling de komende tijd
david2
Nog niet vaak dat een verwachting van DOC is uitgekomen, weet ik uit ervaring uit het verleden☹( al 5 jaar geleden daar vertrokken)
Erco
Bij Cono ook niet best... Heb je met die feestjes voor afscheid van de directeur en voor de veehouders. Je betaald je eigen feestje en dat van de directeur 😁

(klik om te vergroten)

Noorderling
@Erco
Op de gdt ook alles onderuit, -4,3%.
Rest volgt nog wel..
bio boer
@Erco kun je daar ook nog wat exstra overheenkrijgen
cjw73
@bio boer hij melkt al niet meer.
Erco
@bio boer ik niet meer. Ben alleen nog lid en heb nog geld in die toko zitten wat straks verdampt is. Maar geen leverancier meer gelukkig. En als ik nog wel molk was ik daar ook weg geweest. Hou niet van een dictatuur 😉
bio boer
@Erco ik dacht dat cono altijd fijne fabriek was met goede prijs 🤷‍♂️
Janvbrabo
Farmel
Vetprijs 3,22
Eiwit 6,44 ex btw
oubi
@Janvbrabo 37 ct toch?

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkprijs , kaas en doc geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
10
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN