Bennie Jolink vond zich te slap tegenover Caroline van der Plas

Bennie Jolink had niet in het tv-programma College Tour moeten gaan zitten. Dat zegt de voorman van Normaal in een openhartig interview met Volkskrant Magazine. In het tv-programma zat Jolink tegenover partijleider van de BoerBurgerBeweging (BBB) Caroline van der Plas.

Deel dit topic

Reacties

+6
jos 15
Het is beter dat hij helemaal niet meer op tv verschijnt
deurdonder op.
+5
George
@jos 15
Hij is ook slap , en wat een gezever. Enige waar ie gelijk in heeft is over afschaffing quotering. Maar dat lag niet aan Rutte maar kwam vooral vanuit de sector zelf , lees LTO. Die hadden zoveel misvisies🙈
+1
weurding
@George de rek is er wel uit ja
Grasbaal
Ik was afgelopen week weer eens in de Achterhoek, het platteland ziet er daar el veel gemêleerder uit als in veel andere provincies. Veel meer "boerennatuur"... Kan ook wel begrijpen dat Bennie dit graag wil behouden. is op deze manier prachtig om in te wonen en te leven maar als alles dichtgroeit heeft niemand meer wat.

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

mlkvhoudr
@Grasbaal dat is in salland en twente net zo de wensnatuur is daar al gewoon maar om te boeren zijn rechte percelen toch echt veel makkelijker dan al die wending percelen en bosranden
+2
weurding
@mlkvhoudr de meeste hindernissen vinden niet op het land plaats🤣
Moet je zo,n man nog serieus nemen na wat ie vroeger allemaal brulde ,hou toch op dit is kansloos!!!!Denk dat een hoop boeren hem niet meer motten.Hij mag z,n mening veranderen hoor ,maar zing dan een toontje lager
Twentsch Land
Zeker, iedereen mag zijn mening hebben en geven .... het vervelende is wel dat dit soort mensen een podium in de media krijgen.....en dan zijn er vaak veel blinde volgers.

Cvroegejr@online.nl">@Cvroegejr@online.nl
jordi 1455
Bennie jolink zat vroeger tegen de hypocrisie van het westen te ageren maar is op latere leeftijd exact het gene geworden waar hij tegen ageerde.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's boerburgerbeweging , bbb , caroline van der plas en caroline geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0